Όσο η αγάπη του κόσμου είναι άσβεστη, ο Παντελής Παντελίδης θα έχει πάντα θέση στις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν, είναι και θα είναι το φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.

Πώς να εξηγηθεί άλλωστε ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά την απώλειά του, που σκόρπισε θλίψη και οδύνη, όχι μόνο μας συντροφεύει ακόμα με τη φωνή του, χωρίς να απουσιάζει ούτε στιγμή από τα ραδιόφωνα με τα τραγούδια του, αλλά εξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Αυτή τη φορά, αφορμή στέκεται το «Να ‘Σαι Καλά».

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη κάνει είσοδο για πρώτη φορά στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, όπου είχαν εμφανιστεί επίσης το «Καράβια Στο Βυθό», το «Άλλη Μια Ευκαιρία» και το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε στο Νο1 επί 16 διαδοχικές εβδομάδες.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του από τη Minos EMI / Universal, το «Να ‘Σαι Καλά» έχει συγκεντρώσει δυόμιση εκατομμύρια προβολές στο YouTube και παραμένει στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων στην πλατφόρμα.

Τα τραγούδια που δίνουν συνέχεια στο μύθο που δημιούργησε ο Παντελής Παντελίδης στην ελληνική δισκογραφία, έχουν γίνει αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών το καθένα και καταγράφουν διαρκώς νέα ρεκόρ.

Παρ’ όλα αυτά, η απουσία του Παντελή Παντελίδη από τα μουσικά δρώμενα είναι έντονη, όσο και αν προσφέρουν μία γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης τα τραγούδια που ολοκληρώνονται και κυκλοφορούν, από τα οποία υπάρχουν πολλά ακόμη για να γνωρίσουμε.

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι
«Να ‘Σαι Καλά» του Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης - Pantelis Pantelidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας