Με ένα ακόμα νέο τραγούδι θα αφήσει το στίγμα του ο Παντελής Παντελίδης.

Σε μία σημαδιακή ημερομηνία θα κυκλοφορήσει το επόμενο τραγούδι με το οποίο θα μας συντροφεύει ο αγαπημένος Παντελής Παντελίδης.

Στις 18 Φεβρουαρίου θα έχει συμπληρωθεί ένας ακριβώς χρόνος από το μοιραίο πρωινό που χάραξε βαθιές πληγές στην ελληνική μουσική και ακόμα τα δάκρυα είναι νωπά. Ένας χρόνος χωρίς τον τραγουδιστή που χαρακτηρίσθηκε «φαινόμενο» από την πρώτη του εμφάνιση και ταρακούνησε συθέμελα την εγχώρια δισκογραφία, γεμίζοντας ασφυκτικά από κόσμο κάθε χώρο που τραγουδούσε.

Και όμως… Ο Παντελής Παντελίδης θα είναι για πάντα εδώ και θα μας απασχολεί πιο έντονα από ποτέ. Χάρη, φυσικά, στις ατελείωτες εκδηλώσεις λατρείας του κοινού που εκφράζει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Χάρη, επιπλέον, στις τεράστιες επιτυχίες που μας χάρισε και στα αδημοσίευτα τραγούδια με τα οποία ερχόμαστε σταδιακά σε επαφή.

Το «Θυμάμαι» σημείωσε μία απίστευτη και ανεπανάληπτη πορεία, παραμένοντας επί 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα των 24 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

To «Άλλη Μια Ευκαιρία» αγκαλιάστηκε θερμά παρομοίως εξ αρχής για να αποκτήσει αυτή τη στιγμή μία θέση στις πέντε μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

«Καράβια Στο Βυθό»

Η τρίτη διαδοχικά επιτυχία που αντικρίζει το φως της δημοσιότητας μετά την αναντικατάστατη και αξεπέραστη απώλεια του Παντελή Παντελίδη θα αποκαλυφθεί την ημέρα που η απουσία του θα είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που δεν είχαμε ακούσει ξανά στο παρελθόν με τίτλο «Καράβια Στο Βυθό».

Άλλη μία επιτυχία που θα συγκινήσει και θα κατακτήσει καρδιές.

Ακούστε το πολυαναμενόμενο «Καράβια Στο Βυθό» εδώ

Διαβάστε ακόμα:
Η Best Of συλλογή του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί

Παντελής Παντελίδης - Για Πάντα (Best Of album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας