Ο Παντελής Παντελίδης των ρεκόρ συνεχίζει απρόσκοπτα τη διαδρομή του, χωρίς κανένα εμπόδιο.

Αυτό είναι το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης, ο μόνος καλλιτέχνης που επιτυγχάνει κυριολεκτικά άπιαστες επιδόσεις.

Ενόσω με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται τεράστια επιτυχία ένα τραγούδι να ξεπερνά το ένα εκατομμύρια προβολών μέσα σε δέκα με δώδεκα ημέρες, ο Παντελής Παντελίδης δεν υπακούει σε κανέναν άγραφο «νόμο» και άτυπο «κανόνα».

Αντιθέτως, εξακολουθεί να ορίζει την «παρτίδα» παρόλο που δεν είναι κοντά μας.

Αφιέρωμα: Η δισκογραφία του «φαινομένου»

Έχουμε διανύσει ένα χρόνο απουσίας του αξέχαστου και αναντικατάστατου καλλιτέχνη – τραγουδοποιού από τα μουσικά δρώμενα και το κυριότερο από τη ζωή. Ακόμα και τώρα, προς πείσμα πολλών, το πανδαιμόνιο που δημιουργείται γύρω από το όνομά του είναι πιο ισχυρό από ποτέ.

Το είδωλο συνεχίζει να γράφει το μύθο του με έντονα γράμματα, με αφορμή τα καινούρια τραγούδια του που έρχονται στη δημοσιότητα.

Έπειτα από το σαρωτικό «Θυμάμαι» και το ξεχωριστό «Άλλη Μια Ευκαιρία», η σκυτάλη παραδόθηκε στα υπέροχα «Καράβια Στο Βυθό», μία δημιουργία στο κλασικό και αγαπημένο ύφος του τραγουδιστή.

«Για Πάντα…»
Το Best Of του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί

Το νέο τραγούδι του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη αποκαλύφθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, κατά τη σημαδιακή εκείνη ημερομηνία όπου συμπληρώθηκε ένα έτος από τη σοκαριστική στιγμή της αδιανόητης και τραγικής απώλειάς του που σκόρπισε βαθύτατη θλίψη.

Μέσα σε λιγότερες από 36 ώρες κυκλοφορίας από τη Minos EMI / Universal, τη δισκογραφία εταιρεία στην οποία ανήκε ο καλλιτέχνης, τα «Καράβια Στο Βυθό» κατορθώνουν να ξεπεράσουν το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους.

Ένα ακόμη ρεκόρ που κατοχυρώνεται στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος θα μας συντροφεύει για πάντα με τη φωνή του.

Ακούστε το: Ο Παντελής Παντελίδης είναι εδώ
με το νέο τραγούδι «Καράβια Στο Βυθό»
 

Παντελής Παντελίδης - Pantelis Pantelidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας