Ο Παντελής Παντελίδης και τα δύο τελευταία CD που κυκλοφόρησε είναι πλέον πλατινένιοι! Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά της απονομής στο «Fantasia»!

Ο Παντελής Παντελίδης γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου τις πλατινένιες πωλήσεις των δύο τελευταίων άλμπουμ του!

Η πολυπλατινένια απονομή πραγματοποιήθηκε στο «Fantasia», το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής με την Ελένη Φουρέιρα και τις Μέλιssεs. Οι δισκογραφικές δουλειές «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» και «Πανσέληνος Και Κάτι», οι οποίες κυκλοφόρησαν από τη MINOS EMI, έτυχαν ευρείας αποδοχής από το κοινό.

Αρκετά από τα τριάντα τραγούδια που περιείχαν συνολικά οι δύο δίσκοι κατακλύζουν καθημερινά τις ραδιοφωνικές συχνότητες και αποτελούν μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες των ακροατών!

Ο Παντελής Παντελίδης, ως ο αποκλειστικός δημιουργός κάθε δισκογραφικής δουλειάς του – με την πολύτιμη συμβολή πάντα του Ρουσσέτου Δημητρόγλου στις ενορχηστρώσεις –  παρέλαβε μόνος του κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματός του τις δύο τιμητικές πλακέτες από την κ. Μαργαρίτα Μάτσα, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της MINOS EMI και το κέφι στο «Fantasia» συνεχίστηκε αμείωτο!

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από την απονομή των δύο πολυπλατινένιων δίσκων:

Βρείτε παρακάτω και ακούστε τα δύο τελευταία πολυπλατινένια άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη:
Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα
Πανσέληνος Και Κάτι – Εισ-πνοή (Α’ Μέρος)
Πανσέληνος Και Κάτι – Εκ-πνοή (Β’ Μέρος)
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας