Ο Παντελής Παντελίδης πέρασε για πολλοστή φορά την πόρτα του στούντιο με σκοπό να ηχογραφήσει καινούριες αξιολάτρευτες επιτυχίες.

Ο Παντελής Παντελίδης βρίσκεται προ των πυλών της κυκλοφορίας του νέου δίσκου του!

Με την εμφάνισή του στο καλλιτεχνικό προσκήνιο ο τραγουδιστής τάραξε τα λιμνάζοντα «ύδατα» της εγχώριας δισκογραφίας. Η νέα μουσική πρόταση που εκπροσώπησε συνοδεύτηκε από εκκωφαντικές επιτυχίες. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Παντελής Παντελίδης απέκτησε ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό, το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις για τις πρωτότυπες εκδηλώσεις αγάπης του.

Ύστερα από τρία πολυπλατινένια άλμπουμ, ο καλλιτέχνης πέρασε για πολλοστή φορά την πόρτα του στούντιο με σκοπό να ηχογραφήσει καινούριες αξιολάτρευτες επιτυχίες που θα κυκλοφορήσουν από τη Minos EMI.

Το πρώτο δείγμα της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς του Παντελή Παντελίδη αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες και, όπως ο ίδιος ανέφερε, πρόκειται για «ένα από τα ωραιότερα τραγούδια» που έχει γράψει στη ζωή του.

Αναμφισβήτητα, έπειτα από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του τραγουδιστή, η αγωνία των θαυμαστών για τα νέα τραγούδια του θα κορυφωθεί!

Εκτός από το σχεδιασμό του τέταρτου CD της διαδρομής του, ο Παντελής Παντελίδης προετοιμάζεται για τις κοινές εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή. Η συνεργασία τους θα ξεκινήσει το Νοέμβριο από τη Θεσσαλονίκη και την «Πύλη Αξιού» και θα συνεχιστεί στην πρωτεύουσα, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia».

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1108910725849594″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας