Ο Παντελής Παντελίδης επιστρέφει για να ταράξει για ακόμη μία φορά το ραδιοφωνικό αέρα!


Είναι κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης «εισέβαλε» σχεδόν από το πουθενά στη μουσική μας καθημερινότητα. Η δυναμική είσοδός του στα δρώμενα έκανε πολλούς να εκφράσουν τις αμφιβολίες τους για τη διάρκεια αυτού του… φαινομένου, όπως αρκετοί άλλοι τον χαρακτήρισαν.

Η πορεία του μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν ήταν ένας άλλος διάττων αστέρας. Οι τεράστιες επιτυχίες ακολούθησαν η μία μετά την άλλη. «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι»«Πάμε στοίχημα»«Παραμυθιάζομαι» και αποκορύφωμα ο διπλά πλατινένιος δίσκος  «Αλκοολικές οι νύχτες» με μία σειρά επιπλέον κομματιών που σιγοτραγουδήθηκαν.

Τη σκυτάλη πήρε το επόμενο single του τραγουδιστή, το «Όνειρο ζω», με τις συνολικές προβολές του στο διαδίκτυο να απαριθμούν μερικά… εκατομμύρια.

Μετά από τις πιέσεις και την ανυπομονησία του κοινού του ο Παντελής Παντελίδης επανέρχεται με ένα ακόμη καινούριο τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά. Ελάχιστες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του με την Πάολα στο «Teatro», έχοντας μαζί τους την Τάμτα και το Stan, ο τραγουδιστής παρουσιάζει ένα κομμάτι προπομπό του επερχόμενου προσωπικού δίσκου του.

Υπογράφοντας, όπως μας έχει εξάλλου συνηθίσει, αυτοπροσώπως τη μουσική και τους στίχους, ο Παντελής Παντελίδης αναρωτιέται αν «Γίνεται», με την υπόκρουση βαλκανικών ηχοχρωμάτων.

«Γίνεται» τιτλοφορείται φυσικά και το ολοκαίνουριο τραγούδι του που κυκλοφορεί από τη MINOS-EMI.

«Μου λες δε γίνεται, όμως μ΄ένα μου φιλί καρδιά μου γίνεται, γίνεται, γίνεται…»

Ακούστε το παρακάτω…

http://www.youtube.com/watch?v=tQyL3zFuNsU

Αφήστε το σχόλιό σας