Ο Παντελής Παντελίδης αναδείχθηκε καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης στα εφετινά Mad VMA.

Ο Παντελής Παντελίδης κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη της χρονιάς στα εφετινά Mad VMA.

Τα Mad Video Music Awards διοργανώθηκαν για 13η συνεχή χρονιά, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται την Τρίτη 28 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

Η βραδιά περιείχε έντονο συναισθηματικό φορτίο λόγω της βράβευσης – για άλλη μία χρονιά – του Παντελή Παντελίδη. Η διαφορά, όμως, από τις προηγούμενες απονομές ήταν ότι ο Παντελής δεν ήταν εκεί ούτε για να παραλάβει το βραβείο του ούτε για να δώσει το «παρών» στο stage με τις επιτυχίες του…

Παρ’ όλα αυτά, ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πρώτη περίτρανη απόδειξη είναι το ολοκαίνουριο και μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο «Θυμάμαι». Το τελευταίο τραγούδι που έγραψε και δεν πρόλαβε να μας χαρίσει ο ίδιος κυκλοφορεί επίσημα έχοντας ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ που έχουμε δει.

Τα μεγαλύτερα βραβεία τα δίνει το κοινό.

Έτσι, λοιπόν, ο κόσμος εξέφρασε ξανά την απεριόριστη αγάπη του και ψήφισε σωρηδόν τον Παντελή Παντελίδη, αναδεικνύοντάς τον για δεύτερη χρονιά ως τον καλύτερο άνδρα καλλιτέχνη στην κατηγορία «Best Male Adult». Το πέμπτο συνολικά βραβείο που κατακτά στα Mad VMA.

Στη σκηνή των Mad VMA παραβρέθηκαν τα αδέρφια και οι φίλοι του, στην πιο συγκινητική απονομή που αναμφίβολα θα μείνει ανεξίτηλη στα χρονικά του θεσμού.

Επιπλέον, στη σκηνή εμφανίστηκε η ορχήστρα του Παντελή Παντελίδη μαζί με τις Μέλισσες σε ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια του.

Οι προηγούμενες βραβεύσεις του Παντελή Παντελίδη στα Mad VMA:

Mad VMA 2015:
– Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης
– Καλύτερο Τραγούδι Mad Greekζ

Mad VMA 2014:
– Καλύτερο Τραγούδι Mad Greekζ

Mad VMA 2013:
– Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης

«Θυμάμαι»:
Ακούστε το τελευταίο τραγούδι
που έγραψε ο Παντελής Παντελίδης εδώ!

Παντελής Παντελίδης - Pantelis Pantelidis (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας