Μετά το «Θυμάμαι» ο Παντελής Παντελίδης θα συνεχίσει να μένει χαραγμένος με το «Άλλη Μια Ευκαιρία».

Ανήμερα (23/11) της ημερομηνίας όπου ο Παντελής Παντελίδης θα συμπλήρωνε το 33ο έτος της ηλικίας του, έρχεται στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα από το δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι του που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και αναμένεται να κάνει θραύση.

Ύστερα από την ανεπανάληπτη πορεία που εξακολουθεί να σημειώνει το «Θυμάμαι», το οποίο έχει καταγράψει σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές και μέχρι πρότινος διατηρούσε τα ηνία του ελληνικού airplay επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα ακόμα κομμάτι με τη φωνή του αγαπημένου τραγουδιστή.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο τίτλος του είναι «Άλλη Μια Ευκαιρία» και προέρχεται και αυτό από τη «στοίβα» τραγουδιών που είχε ηχογραφήσει ως demo τα τελευταία χρόνια ο Παντελής Παντελίδης και δεν πρόλαβε να τα κυκλοφορήσει ο ίδιος είτε μεμονωμένα είτε σε ένα νέο άλμπουμ.

Το «Άλλη Μια Ευκαιρία» άλλαξε μορφή και απέκτησε ενορχήστρωση, ώστε να έρθει ολοκληρωμένο κοντά μας σε μερικές ημέρες (υπολογίζεται στις αρχές Δεκεμβρίου) από τη Minos EMI / Universal, τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκε ο καλλιτέχνης.

Η δημοσίευση ενός μικρού αποσπάσματος από το τελικό άκουσμα του τραγουδιού συμπίπτει, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, με την ημερομηνία γέννησης του Παντελή Παντελίδη.

Ακούστε το παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας