Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ημέρα όπου θα ακούσουμε το δεύτερο τραγούδι με το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιά ο Παντελής Παντελίδης.

Σε πολύ λίγες ημέρες αναμένεται τελικά να κυκλοφορήσει το δεύτερο αδημοσίευτο τραγούδι με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης θα εξακολουθήσει να έχει παρουσία ανάμεσά μας.

Η ανεπανάληπτη και σαρωτική απήχηση που έχει το «Θυμάμαι» ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το τραγούδι κυρίευσε κατά κράτος τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις του ελληνικού ρεπερτορίου παραμένοντας στο νούμερο ένα επί δεκαέξι συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ οι προβολές που έχει σημειώσει στο YouTube μετά από πέντε περίπου μήνες κυκλοφορίας ανέρχονται – σχεδόν – στα 21 εκατομμύρια.

100 εβδομάδες στο chart των πωλήσεων
το CD «Αλκοολικές Οι Νύχτες»

Όπως γνωρίζουμε εδώ και μερικές ημέρες, πρόκειται να έρθει στη δημοσιότητα άλλο ένα από τα τραγούδια που ετοίμαζε ο Παντελής Παντελίδης και μοιραία δε στάθηκε τυχερός ώστε να το μας το συστήσει ο ίδιος.

Το τραγούδι που τιτλοφορείται «Άλλη Μια Ευκαιρία» έχει ήδη οπτικοποιηθεί με την επιμέλεια δύο ανερχόμενων σκηνοθετών και πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε ένα μικρό απόσπασμά του.

Όλοι περιμένουμε με αγωνία την ημέρα όπου θα αποκαλυφθεί πλήρως το «Άλλη Μια Ευκαιρία».

Όπως γίνεται γνωστό, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου για να συγκινήσει και να λατρευτεί, κάνοντας πάλι πάταγο.

Μην το χάσετε:
Πάρτε μία γεύση από το video clip του «Άλλη Μια Ευκαιρία» 

Παντελής Παντελίδης - Άλλη Μια Ευκαιρία (video clip) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας