Μία στιγμή όπου ο Παντελής Παντελίδης είχε τραγουδήσει ζωντανά το «Άλλη Μια Ευκαιρία» βλέπει το «φως».

Κοντεύει ένας χρόνος από τη μοιραία ημέρα όπου ο Παντελής Παντελίδης «έφυγε» από κοντά μας και παρ’ όλα αυτά παραμένει ακόμα δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς τι έχει γίνει.

Η φωνή του Παντελή Παντελίδη συνεχίζει να ακούγεται δυνατά και να μας κρατά συντροφιά, χάρη στις μεγάλες επιτυχίες που μας πρόσφερε αλλά και στα ολοκαίνουρια αδημοσίευτα τραγούδια που έρχονται στην επιφάνεια.

Η ανεπανάληπτη πορεία του «Θυμάμαι» εξελίχθηκε σε φαινόμενο, όπως ακριβώς χαρακτηρίστηκε από την πρώτη του εμφάνιση ο αξέχαστος τραγουδιστής. Η ατελείωτη αγάπη του κοινού κράτησε το τραγούδι για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, απαριθμώντας μέχρι στιγμής σχεδόν 24 εκατομμύρια προβολές.

Ακολούθησε, στα μέσα του Δεκεμβρίου με την ίδια ορμή το «Άλλη Μια Ευκαιρία», συνοδευόμενο από ένα μοναδικό video clip όπου συμπεριελήφθησαν πλάνα του Παντελή Παντελίδης από προηγούμενα video που είχαν «κοπεί» στο μοντάζ.

Τα παρασκήνια του «Άλλη Μια Ευκαιρία»
αποκαλύπτονται (video)

Ενώ υπάρχουν διάσπαρτες ανεπίσημες και ανεπιβεβαίωτες έως τώρα φήμες ότι θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες ένα επιπλέον ακυκλοφόρητο τραγούδι που άφησε πίσω ο Παντελής Παντελίδης, επ’ αφορμή της συμπλήρωσης ενός έτους από εκείνο το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, βλέπει το «φως» μία ζωντανή εκτέλεση του «Άλλη Μια Ευκαιρία».

Όπως συνήθιζε πολλές φορές ο Παντελής Παντελίδης στις εμφανίσεις του, χάρισε στους φανατικούς θαυμαστές του ένα από τα πολλά τραγούδια που είχε γράψει και δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό ήταν το «Άλλη Μια Ευκαιρία»:

Διαβάστε ακόμα: Παντελής Παντελίδης «Για Πάντα…»
Το Best Of του αγαπημένου τραγουδιστή κυκλοφορεί

Παντελής Παντελίδης - Για Πάντα (Best Of album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας