Την Τετάρτη 23/11 θα ακούσουμε ένα απόσπασμα από το δεύτερο αδημοσίευτο single που δεν πρόλαβε να μας χαρίσει ο Παντελής Παντελίδης.

Όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες,  ο Παντελής Παντελίδης θα μας κρατήσει συντροφιά και με δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Έπειτα από την ανεπανάληπτη και απίστευτη πορεία που σημείωσε το «Θυμάμαι», το οποίο βρίσκεται μία ανάσα από τις 20 εκατομμύρια προβολές και μέχρι πρότινος κρατούσε τα ηνία του ελληνικού airplay επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες, η φωνή του τραγουδιστή που λατρεύτηκε όσο κανένας τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσει να ακούγεται το ίδιο δυνατά.

Οι φήμες γίνονταν ολοένα εντονότερες το διάστημα που μεσολάβησε από την αποκάλυψη του «Θυμάμαι» και εν τέλει επιβεβαιώνονται.

Το δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκε, περίπου τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, πριν από εκείνη τη στιγμή θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από το single και να μάθουμε περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες.

Το απόσπασμα από το επερχόμενο νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη θα δημοσιευτεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας