Εκατό εβδομάδες παρουσίας στο chart της IFPI συμπλήρωσε ο Παντελής Παντελίδης με την παρθενική δουλειά του.

Εκτός από τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ο Παντελής Παντελίδης συνεχίζει τη δυναμική πορεία του και στο επίσημο chart των πωλήσεων δίσκων.

Αιτία για να γραφτούν οι γραμμές αυτές στέκεται η επιτυχία που παρατηρείται να σημειώνει η παρθενική δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου και αξέχαστου καλλιτέχνη.

Ο δίσκος «Αλκοολικές Οι Νύχτες» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2012 από τη Minos EMI και σηματοδότησε το ολοκληρωμένο ντεμπούτο του Παντελή Παντελίδη στη δισκογραφία, περιλαμβάνοντας δώδεκα επιτυχίες – σταθμούς που ακούστηκαν δυνατά:

«Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω», «Λιώμα Σε Γκρεμό», «Παραμυθιάζομαι», «Πάμε Στοίχημα Θα Ξαναρθείς», «Συνοδεύομαι», «Ποιος  Είναι Αυτός», «Σε Παραδέχομαι», «Αλεξίσφαιρο Γιλέκο», το ομότιτλο «Αλκοολικές Οι Νύχτες» και άλλες.

Είναι από μόνο του σπάνιο ως γεγονός στην εποχή μας να προκύπτουν τόσες επιτυχίες από ένα μόνο άλμπουμ, ειδικά αν αυτό είναι το πρώτο στη διαδρομή ενός καλλιτέχνη. Γι’ αυτό το λόγο, βέβαια, ξεχώρισε ο Παντελής Παντελίδης.

Αναμένοντας σε λίγες ημέρες άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του, το «Άλλη Μια Ευκαιρία», ο Παντελής Παντελίδης προσθέτει στις αμέτρητες επιτυχίες που έχει καταγράψει ακόμα μία.

Ακούστε ένα απόσπασμα από το νέο τραγούδι
του Παντελή Παντελίδη, «Άλλη Μια Ευκαιρία»

Ακριβώς την εποχή όπου κυκλοφόρησε, ο παρθενικός δίσκος του «Αλκοολικές Οι Νύχτες» συμπληρώνει 100 εβδομάδες παρουσίας στην επίσημη κατάταξη των πωλήσεων, όπως αυτή αποτυπώνεται από την IFPI για την 46η εβδομάδα του 2016.

Επιπλέον, οι τοποθετήσεις συνεχίζονται και για τα υπόλοιπα άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη: Το «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» συμπληρώνει 77 εβδομάδες, το πρώτο μέρος του «Πανσέληνος Και Κάτι», το «Εκ-Πνοή», «κλείνει» 46 εβδομάδες και το δεύτερο μέρος του ίδιου άλμπουμ, το «Εισ-Πνοή», βρίσκεται στο chart για 43 εβδομάδες.

Οι τίτλοι τραγουδιών του «Αλκοολικές Οι Νύχτες»

 1. Αλκοολικές Οι Νύχτες
 2. Συνοδεύομαι
 3. Ποιος Είναι Αυτός
 4. Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
 5. Λιώμα Σε Γκρεμό
 6. Πάμε Στοίχημα Θα Ξαναρθείς
 7. Το Φίδι
 8. Σε Παραδέχομαι
 9. Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω
 10. Ίσως Ήσουν Κυρία
 11. Θεός Μου Είσαι
 12. Παραμυθιάζομαι

Αφήστε το σχόλιό σας