«Από σήμερα εγώ πιο καλά θα περνώ κι η δικιά μου θα θυμίζει πάρτυ και γιορτή»! Ο Παντελής Καστανίδης παρουσιάζει το καινούριο video clip του…

Ο Παντελής Καστανίδης μετά τα τραγούδια «Βγαίνω στους δρόμους» και την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Φιλάμε» επιστρέφει με το δυναμικό ποπ ροκ τραγούδι με τίτλο «Από σήμερα».

O Παντελής Καστανίδης γεννήθηκε στην Πάτρα. Από μικρός άρχισε να ασχολείται με τη μουσική αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια. Στην Πάτρα ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια εμφανίζεται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και καταλήγει στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE» για τρία χρόνια.

Σήμερα εμφανίζεται στην Πάτρα στο νυχτερινό κέντρο «ΑΣΤΕΡΙΑ». Παράλληλα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα με την ορχήστρα του και με το ροκ συγκρότημα Ε90 ΒΑΝD.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει συνεργαστεί με πολλά σημαντικά ονόματα του χώρου όπου τον έχουν βοηθήσει πολύ.

Το  «Από σήμερα», σε μουσική και στίχους Δημήτρη Ξυπολιά, κυκλοφορεί από τις Noize The Label και Spicy, ενώ το video clip έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Αλέξη Κωνσταντινίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας