Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έγραψε και τραγούδησε ο Παντελής Παντελίδης θα την έπαιρνε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε ποια πολύ αγαπημένη επιτυχία του Παντελή Παντελίδη είχε γραφτεί για εκείνον από τον αξέχαστο τραγουδιστή και τραγουδοποιό που έχασε άδικα τη ζωή του στο απόγειο της δόξας του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν προσκεκλημένος της ραδιοφωνικής εκπομπής «Κάνε Παιχνίδι» του «Sport24 Radio» με το Σωτήρη Γεωργίου μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/4) και παρά το προχωρημένο της ώρας, ήταν εμφανώς ευδιάθετος στην απολαυστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης είχαν μοιραστεί τη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου την άνοιξη του 2014 και παράλληλα συνεργάστηκαν δισκογραφικά, με το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου να ερμηνεύει το «Ναρκοπέδιο Η Ζωή Μου».

Όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος στο ραδιοφωνικό αέρα, αυτό δεν ήταν το μοναδικό τραγούδι που είχε γράψει για εκείνον ο Παντελής Παντελίδης.

Εκτός από το δυναμικό και λαϊκό «Ναρκοπέδιο Η Ζωή Μου», το δεύτερο τραγούδι που είχε ετοιμάσει ο Παντελής Παντελίδης ήταν το ερωτικό και συναισθηματικό «Τα Σχοινιά Σου», που έγινε τότε δοκιμή με τη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου.

Τελικά, προτιμήθηκε το «Ναρκοπέδιο Η Ζωή Μου» και «Τα Σχοινιά Σου» τα τραγούδησε ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης με τεράστια επιτυχία. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2014 στο πρώτο σκέλος του άλμπουμ «Πανσέληνος Και Κάτι», το «Εισ-Πνοή».

Μετά την τραγική απώλεια του Παντελή Παντελίδη, «Τα Σχοινιά Σου» έχουν γίνει ένα από τα τραγούδια του που προκαλούν ιδιαίτερη συγκίνηση όταν ακούγονται, έχοντας συνδεθεί με τη σύντομη αλλά τρομερά επιτυχημένη καριέρα του.

Επιπλέον είναι ένα από τα τραγούδια που προτιμούν συχνά διάφοροι καλλιτέχνες για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που λατρεύτηκε από το κοινό και χαρακτηρίστηκε «φαινόμενο».

Αφήστε το σχόλιό σας