Ο Πάνος Βλάχος κέρδισε το «Λαχείο» σε μία από τις cool γειτονιές του Λος Άντζελες.

Ο γνωστός πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος ανοίγει τα χαρτιά (και την καρδιά) του στο νέο του τραγούδι και το video clip που είναι γυρισμένο στο Λος Άντζελες.

Ο πολύ αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος, μετά από μια αναπάντεχη συνεργασία με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο προηγούμενο single «Αλάνα», αυτή τη φορά ξαφνιάζει με την αυθόρμητη ειλικρίνεία του.

Ειλικρίνεια με την οποία ανοίγει τα χαρτιά (και την καρδιά) του μέσα από τους στίχους του νέου του τραγουδιού «Λαχείο», μια δημόσια εξομολόγηση που θα συζητηθεί:

« […] πιο πολύ ερωτευμένοι / και οι δύο μεθυσμένοι / από τζιν κι από ουΐσκι / πια κανείς δεν θα μας βρίσκει / στο δικό μας τον πλανήτη / στο καινούργιο μας το σπίτι / θα ‘ρθει τότε μία μέρα / μία ξέμπαρκη Δευτέρα / που θα γράφει στο ψυγείο / θα νομίζεις είν’ αστείο / “καλημέρα ερωτά μου / θες να κάνεις τα παιδιά μου;”»

Ταυτόχρονα κυκλοφορεί σήμερα και το feel-good, αστείο και ηλιόλουστο video clip για το τραγούδι «Λαχείο», γυρισμένο στην cool γειτονιά του Silverlake στο Λος Άντζελες, όπου μένει, όπως είναι γνωστό, ο Πάνος Βλάχος όλο τον τελευταίο καιρό, κυνηγώντας τα όνειρά του. Μαζί του σε cameo ρόλους αρκετοί φίλοι – έκπληξη.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Οι «καλές» μουσικές προθέσεις του Πάνου Βλάχου θα αποκαλυφθούν με μεγαλύτερη σαφήνεια στο σύνολό τους, όταν σε λίγο καιρό κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music, το ολοκληρωμένο άλμπουμ του Πάνου Βλάχου.

Θα είναι ένας δίσκος γεμάτος εκπλήξεις και ηχηρές συνεργασίες που κανείς δεν περιμένει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας