Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε το νέο video clip του σε ένα special event

-

Μια μοναδική βραδιά παρέα με φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές του πέρασε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης μας προσκάλεσε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, σε ένα special event γεμάτο μουσικές εκπλήξεις στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου», όπου θα εμφανίζεται τις Δευτέρες από 2 Δεκεμβρίου για περιορισμένες παραστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του νέου video clip του Πάνου Μουζουράκη με τον Απόστολο Βαλαρούτσο και τον Γιώργο Μυλωνά για το τραγούδι «Ζήτημα Χρόνου», στο επίσημο κανάλι του Πάνου Μουζουράκη στο YouTube, ενώ ακολούθησε ένα αποκλειστικό livestream στην πλατφόρμα.

Στο special αυτό event που συντόνισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πάνος Σουρούνης, παρακολουθήσαμε ένα μέρος του προγράμματος που θα παρουσιάζει ο Πάνος Μουζουράκης στο «Σταυρό του Νότου».

Επίσης απολαύσαμε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του ακυκλοφόρητου τραγουδιού «Τη Φωνή Μου Να Βρω», που τραγουδούν οι πρώην παίκτες του «The Voice of Greece», Λεμονιά Μπέζα, Ζάχος Καραμπάσης, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου, σε μουσική του Κωστή Μαραβέγια και στίχους του Πάνου Μουζουράκη.

Μετά το livestreaming οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συνάδελφοι του Πάνου είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την πρόβα τζενεράλε της μουσικής παράστασης «That’s live».

Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρίζα Ρίζου, o σκηνοθέτης του video clip Κώστας Καρύδας και η μικρή πρωταγωνίστρια Βασιλική, οι παίχτες της ομάδας του στο «The Voice», ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού ΜΕΝΤΑ 88 και μέλη του fan club του.

«Ζήτημα χρόνου» λοιπόν για τις εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας