Τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας του στον Κήπο του Μεγάρου αποκαλύπτει ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης επισκέφθηκε τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Σεπτεμβρίου για να προσφέρει άπλετο… «Πάνο Στο Γκαζόν».

Εκείνο το βράδυ ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε τη σκηνή με μία πλειάδα αγαπημένων ερμηνευτών. Οι Παντελής Αμπαζής, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, Διονύσης Σαββόπουλος και Μανώλης Φάμελλος συνέδραμαν αποτελεσματικά στην αμείωτη διατήρηση της έξαρσης.

Η ζωντανή ηχογράφηση της θεσπέσιας συναυλίας κυκλοφορεί σε ένα καταιγιστικό live album, με τίτλο «Πάνος Στο Γκαζόν», με πολλές εκπλήξεις.

Ο δίσκος περιέχει πρωτότυπες διασκευές και κομψές ενορχηστρώσεις σε τραγούδια των εκλεκτών καλεσμένων («Μενεξεδιά», «Της Γιατρειάς Το Ρίσκο», «Πεθαίνω Για Σένα»), απρόσμενες επιλογές («Ροζ», «Το Παλιό Μου Παλτό», «Μπέμπα», «Σε Θέλω») και ζωντανές ερμηνείες του Πάνου Μουζουράκη από την προσωπική δισκογραφία του («Στόχος», «Φίλα Με Ακόμα», «Madame»).

Το «Πάνος Στο Γκαζόν» περιλαμβάνει επιπλέον τρία νέα κομμάτια.

Το «Στο Βάθος Κήπος» που είχε γραφτεί από τον καλλιτέχνη ειδικά για την περίσταση της βραδιάς στον Κήπο του Μεγάρου, το «Χρυσό Αυγό» το οποίο είναι το νέο single του Πάνου Μουζουράκη σε μουσική και στίχους του Μανώλη Φάμελλου που έχει κερδίσει έδαφος στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και το «Πόσες Φορές», ένα ολοκαίνουριο ερωτικό και ηλεκτρισμένο ντουέτο με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Είναι η πρώτη ζωντανά ηχογραφημένη δισκογραφική δουλειά του Πάνος Μουζουράκης, μίας φυσιογνωμίας που εκφράζει με παρρησία την ιδιοσυγκρασία της στις νότες.

Κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI.

Ακούστε το δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: smarturl.it/HC_PanosStoGazon

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST».

Οι τίτλοι των τραγουδιών

 1. Χρυσό Αυγό
 2. Στο Βάθος Κήπος
 3. Πόσες Φορές – ft. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
 4. Πεθαίνω Για Σένα (Live) – ft. Λαυρέντη Μαχαιρίτσας
 5. Εκείνη (Live) – ft. Φοίβος Δεληβοριάς
 6. Ολαρία Ολαρά (Live) – ft. Κωστής Μαραβέγιας
 7. Σικ (Live) – ft. Κωστής Μαραβέγιας
 8. Στόχος (Live)
 9. Τα Μεγάλα Παιδιά (Live) – ft. Μανώλης Φάμελλος
 10. Μενεξεδιά (Live) – ft. Λάκης Παπαδόπουλος
 11. Σκοτεινό Μου Μυαλό (Live) – ft. Λάκης Παπαδόπουλος
 12. Πετάω (Live) – ft. Μαρίζα Ρίζου
 13. Ροζ (Live) – ft. Μαρίζα Ρίζου
 14. Μπέμπα (Live)
 15. Madame (Padam Padam) (Live) – ft. Παντελής Αμπαζής
 16. Σε Θέλω (Live) – ft. Ελεωνόρα Ζουγανέλη
 17. Το Παλιό Μου Παλτό (Live)
 18. Της Γιατρειάς Το Ρίσκο (Live) – ft. Διονύσης Σαββόπουλος
 19. Φίλα Με Ακόμα (Baccia Mi Ancora) (Live) – ft. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φοίβος Δεληβοριάς, Κωστής Μαραβέγιας, Μανώλης Φάμελλος, Λάκης Παπαδόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, Παντελής Αμπαζής, Eλεωνόρα Ζουγανέλη

Αφήστε το σχόλιό σας