Για μία μοναδική συναυλία πλούσια από μουσική και ξεχωριστές στιγμές περιμένει να μας συναντήσει στην Τεχνόπολη ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στην Αθήνα, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Θα μας παρουσιάσει ακόμα τα καινούρια του τραγούδια από το δίσκο του «Μονόλογος Για Δύο» που κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI, στον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του: Η Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, ο Παύλος Καλτουρουμίδης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, ο Βαγγέλης Κοτζάμπασης στα τύμπανα, ο Σπύρος Λιβάνης στην κιθάρα και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων, ο Δημήτρης Καραγιάννης στο σαξόφωνο – κλαρινέτο και ο Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι.

Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, που συμμετείχαν στο «The Voice» και στην ομάδα του, η Μυρτώ Ναούμ και η Κωνσταντίνα Ζωμενή.

Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.

Εισιτήρια - Πληροφορίες

ΠαΝοΣ ΜΟυΖΟυΡακηΣ and the MOuZiCiANs
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ώρα έναρξης : 21.00

Προπώληση εισιτηρίων : 13 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 15 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
– Στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES Πανεπιστημίου 39, Αθήνα,
– Στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα
– Στο ticketservices.gr
– Στο tickets.public. gr
– Στο τηλεφωνικό κέντρο TICKET SERVICES 210 7234567

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων:
Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
www.technopolis-athens.com

Δείτε επίσης: Ο Πάνος Μουζουράκης φέρνει
νωρίτερα τον «Αύγουστο» με νέο τραγούδι

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας