Τα τατουάζ του και το συμβολισμό τους παρουσιάζει ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλάει για τα τατουάζ του.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο περιοδικό «People» και στην Πένυ Θωμοπούλου, ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στιλ αναφέρθηκε στα τατουάζ που «κουβαλά» στο σώμα του.

Μέχρι στιγμής, τα τατουάζ που κοσμούν το δέρμα του Πάνου Μουζουράκη είναι δύο, με τον ίδιο να εξηγεί το συμβολισμό του καθενός από αυτά και να θυμάται πότε τα «χτύπησε»:

«Το ένα το έκανα στα 23 μου, στη Ζάκυνθο και είναι οι μάσκες του θεάτρου. Βέβαια, όταν τις έκανα, πίστευα ότι συμβόλιζαν τη διπροσωπία του διδύμου (σ.σ. το ζώδιό του).

Μετά από πέντε χρόνια που ασχολήθηκαν με την υποκριτική, συνειδητοποίησα τι έχει κάνει και λέω, «αχ, τώρα, μήπως είναι λίγο ψωνίστικο που έχω εγώ τις μάσκες του θεάτρου πάνω μου;»

Το δεύτερο τατουάζ είναι ένα τρενάκι λούνα παρκ και το έκανα μετά το βίντεο της 28ης Οκτωβρίου. Είναι πάλι βασισμένο σε ένα μονόλογο του Bill Hicks – ο άνθρωπος που με κατέστρεψε! (σ.σ. λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου) – που ισχυρίζεται πως η ζωή είναι σαν ένα τρένο με τα πάνω και τα κάτω του, αλλά όταν κατεβαίνεις, συνειδητοποιείς ότι είχε πλάκα.»

Δείτε επίσης:
O «Αύγουστος» του Πάνου Μουζουράκη αποκτά video clip

Πάνος Μουζουράκης - Αύγουστος (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας