Σε κρυφές διαδρομές προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε ο Πάνος Μουζουράκης και να φορέσουμε και εμείς τα… «παλιά μας σπορτέξ».

Ο Πάνος Μουζουράκης φοράει… «Τα Παλιά Μου Σπορτέξ».

Πριν από μερικές ημέρες, στα τέλη Μαΐου, ο πολυσύνθετος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την αγαπημένη χαρακτηριστική φωνή, τη μοναδική σκηνική παρουσία και το αστείρευτο ταλέντο κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με το γενικό τίτλο «Μονόλογος Για Δυο».

Το άλμπουμ είναι γέννημα της συνάθροισης με έναν ακόμη ξεχωριστό τραγουδιστή – τραγουδοποιό.

Ο Πάνος Μουζουράκης κάθεται αναπαυτικά στο «κάθισμα» του συνοδηγού, αναλαμβάνοντας το έργο των ερμηνειών και παραδίδει το «τιμόνι» στην ευθύνη του Μανώλη Φάμελλου, ο οποίος έχει μεριμνήσει σε ένα προς ένα τα 11+2 τραγούδια τόσο τη συνθετική όσο και τη στιχουργική πλευρά τους, βαδίζοντας σε οικείους ηχητικούς δρόμους με ευχάριστες μελωδικές εναλλαγές.

Αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης φοράει τα… «παλιά του σπορτέξ» με τις μαγικές σόλες και με τα κορδόνια λυτά μας προσκαλεί να βάλουμε και εμείς τα δικά μας και να τον ακολουθήσουμε σε «παιχνίδια του χθες, σε κρυφές διαδρομές», σε ένα (ακόμα πιο) καινούριο single που δε συμπεριλαμβάνεται στο πρόσφατο δίσκο του.

«Τα Παλιά Μου Σπορτέξ» είναι μία συνθετική δημιουργία του Πάνου Μουζουράκη, σε στιχουργική έμπνευση του Γιώργου Φειδά, η οποία αποτελεί το τραγούδι της τηλεοπτικής εκπομπής «Σπορτέξ» με παρουσιαστή τον Χρήστο Ανθόπουλο.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης: Ο Πάνος Μουζουράκης
μοιράζεται το νέο δίσκο «Μονόλογος Για Δύο»

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας