«Στο βάθος κήπος, άσε τα μήπως…» και ακολούθησε τη διαδρομή που προτείνει ο  Πάνος Μουζουράκης!

Ο Πάνος Μουζουράκης επανεμφανίζεται δισκογραφικά με ένα υπέροχο αλληγορικό τραγούδι!

Κλείστε τα μάτια, ακολουθήστε την ταμπέλα «Στο Βάθος Κήπος» και αφεθείτε στη μυσταγωγία. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε δυναμώσει την ένταση!

Ο Πάνος Μουζουράκης μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή του σε μία καταπράσινη γωνιά της πόλης, πραγματική όαση δροσιάς. Πίσω από τις μελαγχολικές αναμνήσεις που ξυπνούν τα σκουριασμένα μικροπράγματα, κρύβεται ένας κήπος σημείο συνάντησης αγαπημένων φίλων. Του Λαυρέντη, του Λάκη, της Μαρίζας, της Ελεωνόρας, του Κωστή, της Νατάσας… Ένα τοπίο όπου διαφορετικές κουλτούρες συνυπάρχουν και οι μελωδίες περνούν από τραπέζι σε τραπέζι.

Γιατί «Έτσι είναι η ζωή, σαν καφενείο με αυλή»!

Το «Στο Βάθος Κήπος» έχει γραφτεί για μία ξεχωριστή περίσταση, την επικείμενη συναυλία του τραγουδοποιού, «Πάνος Στο Γκαζόν», στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στην βραδιά, η οποία θα λάβει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλουν με τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Παντελής Αμπαζής. (Διαβάστε περισσότερα για τη συναυλία εδώ.)

Τη σύνθεση του τραγουδιού έχει δημιουργήσει ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος εμπνεύστηκε και τους στίχους μαζί με τον Αντώνη Κατσαμά.
Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας