Στο σκηνή του «Σταυρός του Νότου Club» επανακάμπτει δριμύτερος ο Πάνος Μουζουράκης.

Με το νέο ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το «Πάνος Στο Γκαζόν», να κυκλοφορεί επισκέπτεται ο Πάνος Μουζουράκης, ένας καλλιτέχνης με πηγαία εκφραστικότητα, τη σκηνή του «Σταυρός του Νότου Club» τις Παρασκευές του Απριλίου.

Ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα συγκερασμός μουσικής, λόγου και διάδρασης με το κοινό, που δεν περιορίζεται σε στενά όρια. Τα τραγούδια δεν προέρχονται μόνο από την προσωπική δισκογραφία του καλλιτέχνη αλλά συνδυάζουν ποικίλες επιλογές από ένα ευρύ φάσμα μουσικής Ελλήνων συναδέλφων και ξένου ρεπερτορίου. Ο λόγος δεν εκφράζει μόνο χιουμοριστική πρόθεση αλλά και εξήγηση, προβληματισμό για ό,τι συμβαίνει.

«Δε θα είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που είχατε δει τον Δεκέμβριο, γιατί σέβομαι την ανάγκη του κοινού για αλλαγή και το ότι ζούμε σε μια εποχή, που οι αλλαγές είναι αναγκαίες γι’ αυτό, θα βάλω το… μπλε πουκάμισο για τις εμφανίσεις αυτές.», ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης με σαρκαστική διάθεση για την παρουσία του στο χώρο του «Σταυρός του Νότου Club».

Τον Πάνο Μουζουράκη συνοδεύουν οι μουσική Δημήτρης Φροσύνης στο μπάσο, Μιχάλης Κατσαρός στα πλήκτρα, Γρηγόρης Ντάνης στην κιθάρα και Βαγγέλης Κοτζαμπάσης στα τύμπανα. Τα video επιμελείται ο Αντώνης Κονταράς και τα κείμενα η Κάτια Κισσονέγρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης θα εμφανιστεί στο «Σταυρός του Νότου Club» την Παρασκευή 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.

Ακούστε το νέο live cd του Πάνου Μουζουράκη, «Πάνος Στο Γκαζόν», εδώ!

Πάνος Μουζουράκης - Πάνος Στο Γκαζόν (CD cover ablum) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας