Παράταση παίρνει ο Πάνος Μουζουράκης για τις παραστάσεις του στο «Anodos Live Stage».

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Πάνος Μουζουράκης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Anodos Live Stage» για τρεις ακόμα Παρασκευές.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, με το πρόγραμμα που παρουσιάζει αποδεικνύει πως από τη νέα γενιά καλλιτεχνών είναι ο καλύτερος performer.

Μας σαγηνεύει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Με το αστείρευτο χιούμορ του μετατρέπει τo live του σε stand up comedy και κρατάει τον κόσμο που έχει πάει να τον απολαύσει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με τη συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του:

Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Παύλος Καλτρουμίδης (πλήκτρα / ενορχήστρωση), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (τύμπανα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα) και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών, ο Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο – κλαρινέτο) και ο Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι) στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Και επιτέλους τον πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ, η Κωνσταντίνα Ζωμενή και η Σοφία Δουκλιά που γνωρίσαμε μέσα από τους «τιμ-πανιστές», την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη στο «The Voice».

Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης είναι υπεύθυνος για την ηχητική πανδαισία.

ΠαΝοΣ ΜΟυΖΟυΡακηΣ and the MOuZiCiANs παίρνουν παράταση στο «Anodos Live Stage» έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

 

Δείτε επίσης:
Ο Πάνος Μουζουράκης προτείνει το radio edit του «Μη Βιαστείς»

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας