Την παρουσία του στο «Anodos Live Stage» επεκτείνει ξανά ο Πάνος Μουζουράκης.

Μετά την επιτυχία των εμφανίσεων του στο «Anodos Live Stage», ο πολυτάλαντος performer Πάνος Μουζουράκης σημειώνει και νέα παράταση στις παραστάσεις του.

Έτσι, ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης θα βρίσκεται στη σκηνή του «Anodos» έως την Παρασκευή 7 Απριλίου, ενώ από ημέρα σε ημέρα αναμένεται από τη Minos EMI η άφιξη του καινούριου τραγουδιού του με τίτλο «Φωτόσπαθο».

Ο τραγουδοποιός παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Παράλληλα, με το μοναδικό του χιούμορ του μετατρέπει τo live του σε stand up comedy ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κεφάτη ατμόσφαιρα.

Τον Πάνο Μουζουράκη πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ, η Κωνσταντίνα Ζωμενή και η Σοφία Δουκλιά που γνωρίσαμε μέσα από την ομάδα του στο «The Voice».

Συμμετέχουν οι αξιόλογοι μουσικοί που αποτελούν την μπάντα του: Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Παύλος Καλτρουμίδης (πλήκτρα – ενορχήστρωση), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (τύμπανα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα) και προστίθεται ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών, ο Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο – κλαρινέτο) και ο Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι) στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Δείτε επίσης:
Ο Πάνος Μουζουράκης στα παρασκήνια από το «Φωτόσπαθο»

Πάνος Μουζουράκης - Φωτόσπαθο (video clip backstage) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας