Τον καινούριο δίσκο του μοιράζεται ο Πάνος Μουζουράκης, συνεργαζόμενος με το Μανώλη Φάμελλο που έχει αναλάβει συνθετικό και στιχουργικό έργο.

Ο Πάνος Μουζουράκης συστήνει με κάθε επισημότητα τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του «Στόχος» έγινε πραγματικότητα πριν τρεισήμισι περίπου χρόνια, για να μας γνωρίσει τραγούδια όπως τα «Madame» (Padam Padam), «Θεριά Όνειρα», «Πώς Να Την Πεις Την Αγάπη» και όχι μόνο.

Έχει μεσολαβήσει το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους η ζωντανή ηχογράφηση «Πάνος Στο Γκαζόν», που μετέφερε το πανηγυρικό κλίμα της συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρέα με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες – φίλους του.

Στη νέα δισκογραφική δουλειά του ο πολυσχιδής τραγουδιστής και τραγουδοποιός με το ταλέντο που ξεχωρίζει κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα του συνοδηγού, αναλαμβάνοντας τις ερμηνείες και παραδίδει το τιμόνι στην ευθύνη του Μανώλη Φάμελλου, ο οποίος έχει μεριμνήσει σε ένα προς ένα τα έντεκα τραγούδια τόσο τη συνθετική όσο και τη στιχουργική πλευρά τους.

Ο ολοκληρωμένος καρπός της αγαστής συνεργασίας του Πάνου Μουζουράκη με το Μανώλη Φάμελλο τιτλοφορείται ένας «Μονόλογος Για Δύο» και περιλαμβάνει 13 τραγούδια.

Το καινούριο αυτό ταξίδι στο συναρπαστικό σύμπαν της μουσικής έχει ξεκινήσει φέρνοντας μυρωδιές και ξέγνοιαστες εικόνες από «Αύγουστο», όπως ονομάζεται και το τραγούδι που κυκλοφόρησε προηγουμένως ώστε να μας εισαγάγει στο «Μονόλογος Για Δύο».

Τα 11+2 τραγούδια του άλμπουμ διακρίνονται για την ευρηματικότητά τους σε μία επιτυχημένη σύγκλιση του πνεύματος των δύο καλλιτεχνών, ενώ στο ομώνυμο single ο Πάνος Μουζουράκης ανταμώνει με τη Μαρίζα Ρίζου, θυμίζοντας τις παλαιότερες αγαπημένες συνεργασίες τους.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Το Μεγάλο Κανάλι
2. Κοιμάμαι Αργά
3. Φωτόσπαθο
4. Τα Δικά Σου Όνειρα
5. Κάτω Απ’ Το Φοινικόδεντρο
6. Ένα Μικρό Χρυσόψαρο
7. Κράτα Τ’ Άλογά Σου
8. Καμένο Χαρτί
9. Μονόλογος Για Δύο (feat. Μαρίζα Ρίζου)
10. Αύγουστος
11. Ερωμένη
12. Αύγουστος (Radio Edit)
13. Καμένο Χαρτί (Radio Edit)

Δείτε επίσης:
Ο Πάνος Μουζουράκης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού στην Τεχνόπολη

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας