Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όσον αφορά την πορεία του πραγματοποίησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτεται.

Στέκεται στη μικρή ηλικία του, το ξεκίνημα στη μουσική, την υποκριτική, την κάθοδο στην Αθήνα και τις πρώτες εμφανίσεις του έως τη φιλία – συνεργασία με τον Κωστή Μαραβέγια, το νέο δίσκο με το Μανώλη Φάμελλο και το «The Voice».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε για όλα τα παραπάνω σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Celebrity» και την Ελένη Καραγιάννη.

Πάντα ήθελε να γίνει αυτό που είναι σήμερα;

«Ο σκοπός ανέκαθεν ήταν να με αγαπάει ο κόσμος. Μικρός μου ήμουν πολύ χαμηλών τόνων. Προσπαθούσα να εντυπωσιάσω, αλλά έκανα μονίμως βλακείες και δεν είχα αποτέλεσμα. Όμως πάντα τραγουδούσα. Εκείνη την εποχή βρέθηκαν μερικοί άνθρωποι και μου έδειξαν 2-3 ακόρντα στην κιθάρα και συνειδητοποίησα με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να επικοινωνήσω, να δείξω ποιος είμαι. Από εκεί και πέρα, όλα ήρθαν όπως τα είχα ονειρευτεί. Το ταλέντο μου δεν είναι το τραγούδι ή η υποκριτική, αλλά το γεγονός πως οτιδήποτε θέλω γίνεται! Πιστεύω λίγο και στο κάρμα…»

Πώς αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα;

«Μέχρι τα 20-21 είχα εμφανιστεί σε όλους τους χώρους που υπήρχαν στη Θεσσαλονίκη. Έτσι αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και άρχισα εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου». Εκεί έκανα για πρώτη φορά πρόζα πάνω στη σκηνή. Ακολούθησε η συνεργασία μου με τον Διονύση Σαββόπουλο. Μετά ήρθε η τηλεόραση και λίγο αργότερα το «Φίλα Με Ακόμα» με τον Κωστή Μαραβέγια που ήταν μία κομβική στιγμή, τόσο λόγω της δημοσιότητας που πήρε όσο και της φιλίας που αναπτύξαμε με τον Κωστή.»

Δεν είναι ανταγωνιστικοί με τον Κωστή Μαραβέγια;

«Μπορεί όταν πηγαίνω στα live του Κωστή να «ζηλεύω» κάποια στοιχεία, αλλά αυτό μου δίνει ώθηση να προσπαθήσω περισσότερο. Εξάλλου, το αστείο που κάνω πάντα είναι ότι μόνος μου δεν μπορώ να κάνω επιτυχία, μόνο ντουέτα μου πάνε καλά. Και στον καινούριο μου δίσκο, που θα κυκλοφορήσει σύντομα (σ.σ. υπολογίζεται μέσα στο Μάιο από τη Minos EMI) με τίτλο «Ένα Μονόλογος Για Δύο», ένα από τα 11 τραγούδια που έγραψε ο Μανώλης Φάμελος είναι ντουέτο και το λέω με τη Μαρίζα Ρίζου.»

Με ποιον άλλον καλλιτέχνη θα ήθελε να συνεργαστεί;

«Ο πρώτος που σκέφτομαι είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς. Μου αρέσει ο τρόπος που καταφέρνει να φτιάχνει εικόνες μέσα στο τραγούδια του. Λέει, για παράδειγμα, στο τραγούδι του «Φώτης» για τον πατέρα του «θα μυρίζεις after shave» και ανατριχιάζω πάντα όταν το ακούω, γιατί η μυρωδιά του after shave φέρνει έντονα στη μνήμα τον πατέρα.»

Τον βοήθησε η παρουσία του στο «The Voice» να δείξει μία διαφορετική πτυχή;

«Ίσως κάποιοι απλώς να είδαν κάτι που δεν ήξεραν για μένα – κυρίως όσοι με γνώριζαν μόνο από τα τραγούδια και τα σίριαλ και δεν είχαν έρθει σε live. Με ακολουθούσε πάντα η ταμπέλα του «αντισυμβατικού» και όταν έβλεπα τέτοιους τίτλος στις συνεντεύξεις μου προβληματιζόμουν, επειδή δεν ένιωθα ότι ήμουν έτσι.»

Δηλαδή αυτός που είδαμε στο «The Voice» δεν είναι ο αληθινός Πάνος Μουζουράκης;

«Όταν βρίσκεσαι μπροστά από μία κάμερα, είναι λογικό να φιλτράρεις τη συμπεριφορά σου. Όμως κάθε φορά που άνοιγε η κάμερα προσπαθούσα να είμαι κάτι κοινώς αποδεκτό χωρίς να παύω να είμαι ο εαυτός.»

Τέλος στην ερώτηση ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του, ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε: «Να πάω να δουλέψω στην Αμερική», λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω πως πάντα πρέπει να περιμένεις τα σημάδια. Όταν τα δω, πίστεψέ με, θα πάω!»

Δείτε επίσης:
Ο Πάνος Μουζουράκης φέρνει νωρίτερα τον «Αύγουστο»

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας