Ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται το τρυφερό του πρόσωπο και κάνει στο «Look At Me Dad» μία κατάθεση ψυχής που αγγίζει.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο πολυσχιδής Πάνος Μουζουράκης διαθέτει αστείρευτο ταλέντο.

Είναι ταλαντούχος ερμηνευτής με χαρακτηριστική χροιά, ατόφιος τραγουδοποιός με ιδιαίτερο τρόπο γραφής, ρωμαλέος ηθοποιός με πολλά πρόσωπα και ένας αεικίνητος άνθρωπος με μόνιμη διάθεση για σαρκασμό.

Ο Πάνος Μουζουράκης μας έχει συνηθίσει να μας κάνει να γελάμε με το ευφυές χιούμορ του, άλλοτε στις ζωντανές εμφανίσεις του στις οποίες η πρόζα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και άλλοτε από τη θέση του coach στο «The Voice of Greece».

Ωστόσο ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποδεικνύει ότι κρύβει πολλά ακόμη ανεξερεύνητα ταλέντα που το κοινό δεν έχει τύχει να γνωρίσει.

Με το νέο και αγγλόφωνο μάλιστα τραγούδι του που τιτλοφορείται «Look At Me Dad», ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται μία εντελώς διαφορετική και τρυφερή πτυχή του εαυτού του. Με το συναίσθημα πλοηγό καταφέρνει αυτή τη φορά να προκαλέσει συγκίνηση.

Καθώς μοιράζεται τη δική του προσωπική ιστορία σε μία ειλικρινή κατάθεση ψυχής, προσκαλεί τον κάθε ακροατή να ταυτιστεί μαζί του και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό με τα δικά μας βιώματα.

Το «Look At Me Dad» είναι ένα τραγούδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Πάνο Μουζουράκη και ήταν «το αποχαιρετιστήριο δώρο» του πατέρα του σε εκείνον, όπως περιγράφει στο σημείωμα που ακολουθεί παρακάτω.

Ο Πάνος Μουζουράκης αντλεί δύναμη από την ανάμνηση του αγαπημένου του πατέρα και εξωτερικεύει τον ψυχικό κόσμο του με μία ηλεκτρισμένη ερμηνεία που αγγίζει, ενώ ο ίδιος ταυτόχρονα επιδιώκει να απαλύνει τον πόνο και να επιτύχει την κάθαρση.

Το «Look At Me Dad» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το σημείωμα του Πάνου Μουζουράκη για το «Look At Me Dad»:

«Γειά σου φίλε μου,

Για να διαβάζεις αυτό το σημείωμα, μάλλον ακούς ή πρόκειται να ακούσεις ένα τραγούδι, που για πολλούς λόγους σημαίνει πολλά για εμένα.

Αυτό το τραγούδι είναι η μετάφραση ενός τραγουδιού, που το μισό από αυτό γράφτηκε σε ένα αεροδρόμιο και το άλλο μισό σε ένα νοσοκομείο.

Μισό ανάμεσα σε αγνώστους σε μια σύνδεση που δεν πρόλαβα, ένα τηλεφώνημα που απάντησα και ένα εισιτήριο που επανεκδόθηκε με προορισμό την αφετηρία μου. Και μισό ανάμεσα σε οικογένεια, αγάπη και τον πιο όμορφο επίλογο που έχω ακούσει και δει στην ζωή μου.

Αυτό το τραγούδι και η Ευχή του ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο του Μπαμπά μου σε εμένα.

Δεν έχει νόημα να αρχίσω να σου μιλάω για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, γιατί οι λέξεις μου δεν φτάνουν. Τουλάχιστον όμως με αυτό το τραγούδι μπορώ να σου μεταφέρω και να μοιραστώ μαζί σου το πώς νιώθω για αυτόν τον άγγελο τον “Άγγελο Ευάγγελο”.

Και αν έχεις βρεθεί και εσύ στην θέση μου και έχεις περάσει από αυτήν την εξαναγκασμένη “αναβάθμιση του λογισμικού” της ψυχής σου, ελπίζω το δώρο του Μπαμπά, να ξεπλύνει λίγο από τον πόνο σου όπως με βοήθησε και εμένα.

Αν πάλι τα αγγλικά σου φαίνονται ξένα και δεν μπορείς να νιώσεις αυτό που θέλω να μοιραστώ, θα ζητήσω την κατανόηση σου και αργότερα όταν νιώσω έτοιμος θα ήθελα να μοιραστώ και την πρώτη γραφή μαζί σου.

Με αγάπη,
Πάνος Μουζουράκης του Ευαγγέλου»

 

Αφήστε το σχόλιό σας