Ο Πάνος Μουζουράκης είναι στην ευχάριστη θέση να συστήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τη σφραγίδα του Μανώλη Φάμελλου.

Τα τραγούδια του καινούριου δίσκου του μας δίνει την ευκαιρία να γευτούμε ο Πάνος Μουζουράκης, στο κατώφλι της κυκλοφορίας του.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του «Στόχος» έγινε πραγματικότητα πριν τρεισήμισι περίπου χρόνια, για να μας γνωρίσει τραγούδια όπως τα «Madame» (Padam Padam), «Θεριά Όνειρα», «Πώς Να Την Πεις Την Αγάπη» και όχι μόνο.

Έχει μεσολαβήσει το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους η ζωντανή ηχογράφηση «Πάνος Στο Γκαζόν», που μετέφερε το πανηγυρικό κλίμα της συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρέα με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες – φίλους του.

Στη νέα δισκογραφική δουλειά του ο πολυσχιδής τραγουδιστής και τραγουδοποιός κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα του συνοδηγού, αναλαμβάνοντας τις ερμηνείες και παραδίδει το τιμόνι στην ευθύνη του Μανώλη Φάμελλου, ο οποίος έχει επιμεληθεί ένα προς ένα τα έντεκα τραγούδια τόσο από συνθετική όσο και από στιχουργική άποψη.

Ο ολοκληρωμένος καρπός της αγαστής συνεργασίας του Πάνου Μουζουράκη με το Μανώλη Φάμελλο τιτλοφορείται ένας «Μονόλογος Για Δύο». Τα αποκαλυπτήρια του άλμπουμ θα γίνουν σε μερικές ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

Το καινούριο αυτό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μουσικής έχει ξεκινήσει φέρνοντας μυρωδιές και ξέγνοιαστες εικόνες από «Αύγουστο», όπως ονομάζεται και το τραγούδι που κυκλοφόρησε αυτήν την περίοδο ώστε να μας εισαγάγει στο «Μονόλογος Για Δύο».

Εν αναμονή της άφιξης του επερχόμενου δίσκου του, ο Πάνος Μουζουράκης μας επιτρέπει να πάρουμε μία περισσότερο ικανοποιητική γεύση από το υλικό του «Μονόλογος Για Δύο». Εκτός από το «Αύγουστος», στο video που ακολουθεί ακούμε αποσπάσματα από τα νέα τραγούδια «Φωτόσπαθο», «Κοιμάμαι Αργά», «Τα Δικά Σου Όνειρα», «Κάτω Απ’ Το Φοινικόδεντρο» και «Καμένο Χαρτί».

Σε ένα ακόμη τραγούδι ο Πάνος Μουζουράκης θα ανταμώσει με τη Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε επίσης:
Ο Πάνος Μουζουράκης φέρνει νωρίτερα τον «Αύγουστο»

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας