Στα παρασκήνια της οπτικοποίησης της καινούριας κυκλοφορίας του μας επιτρέπει να «εισβάλουμε» ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης αρπάζει ανά χείρας το… «Φωτόσπαθο» ώστε να πολεμήσει το «κακό» εν όψει του νέου τραγουδιού του που βρίσκεται καθ’ οδόν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ξεχωριστή χροιά και τη μοναδική σκηνική παρουσία επανέρχεται στις δισκογραφικές επάλξεις μετά το «Μη Βιαστείς». Η απρόσμενη αυτή επιλογή, σε μουσική – στίχους του Θάνου Παπανικολάου, έδωσε ένα τόνο αισιοδοξίας μέσα στη βουή του κόσμου, προτάσσοντας μία στοργική αγκαλιά.

Οπλισμένος με αστείρευτο χιούμορ και πολλά τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του και την ξένη μουσική σκηνή, ο Πάνος Μουζουράκης σαγηνεύει κάθε Παρασκευή το αθηναϊκό κοινό από το «Anodos Live Stage», παρατείνοντας την παραμονή του στη σκηνή έως τις 31 Μαρτίου.

Ταυτόχρονα, ο Πάνος Μουζουράκης είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί το νέο του single που θα τιτλοφορείται «Φωτόσπαθο», εμπνευσμένο προφανώς από την κινηματογραφική κουλτούρα επιστημονικής φαντασίας.

Σαν μέλος του τάγματος των «Τζεντάι», ο Πάνος Μουζουράκης εξάσκησε τη δύναμη του φωτός για να ολοκληρώσει την αποστολή οπτικοποίησης του καινούριου τραγουδιού του που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τη Minos EMI / Universal.

Ο πολυσύνθετος καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να μας δώσει τη δυνατότητα να «εισβάλουμε» στα παρασκήνια και να απολαύσουμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης:
Ο Πάνος Μουζουράκης προτείνει το radio edit του «Μη Βιαστείς»

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας