Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί για μία και μοναδική εμφάνιση ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ, μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία, με τις sold out εμφανίσεις του στον «Σταυρό του Νότου» και την καταλυτική συμμετοχή του στο τηλεοπτικό «The Voice», συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Ειδικότερα, ακολουθεί στις 11 Φεβρουαρίου η Θεσσαλονίκη και το «Fix Factory of Sound».

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του όπως «Χρυσό Αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες Φορές», «Madame», «Φίλα με Ακόμα», «Πώς Να Την Πεις Την Αγάπη», «Ο Στόχος» κ.ά., καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν.

Rock, swing, funk και φυσικά αγαπημένες ελληνικές μελωδίες σε εντελώς νέες εκδοχές, μπλέκονται αριστοτεχνικά με κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Το Φωτόσπαθο» και «Μη Βιαστείς».

Μαζί του η Μυρτώ Ναούμ και η Κωνσταντίνα Ζωμενή.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων συνεργατών του, που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Καραγιάννη πνευστά, Γιώργο Ζαρέα πνευστά, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και τον Ηλία Καρούμπαλη στον ήχο.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο «Fix Factory of Sound».

Διαβάστε ακόμα:
Ο Πάνος Μουζουράκης συστήνει το νέο τραγούδι «Μη Βιαστείς»

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας