Ο Πάνος Μουζουράκης και η «Δευτέρα Παρουσία» έρχονται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ετοιμαστείτε!

Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει δριμύτερος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τη «Δευτέρα Παρουσία», μετά τη εμφάνισή του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Ο «Πάνος Στο Γκαζόν», όπως χαρακτηριστικά ονομάστηκε εκείνη η συναυλία, οδήγησε στην κυκλοφορία ενός μοναδικού live album με τη ζωντανή ηχογράφηση της βραδιάς και όλες τις στιγμές του ερμηνευτή με τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους του.

Στις αρχές του Ιουλίου, ο Πάνος Μουζουράκης «ανεβαίνει» στον Κήπο του Μεγάρου για τη «Δευτέρα Παρουσία» που δε θα κρίνει κανένα, δε θα σπείρει την αποτρεπτική αισιοδοξία της εποχής μας.

Αντιθέτως, η «Δευτέρα Παρουσία» του Πάνου Μουζουράκη ανοίγει τις αγκάλες της σε όλους, επιδιώκοντας την ενεργή συμμετοχή του ακροατηρίου σε μία συναυλία που αποτυπώνει τη θετική πλευρά του σύγχρονου κόσμου.

Την αγάπη για τη μουσική, για τα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου που μας βοηθούν να αποδράσουμε από την πολύβουη καθημερινότητα, μας χαλαρώνουν, μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης με το αστείρευτο ταλέντο, έρχεται για μία «Δευτέρα Παρουσία» στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 4 Ιουλίου με εκλεκτούς προσκεκλημένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και το Σπύρο Γραμμένο.

Εισιτήρια - Πληροφορίες

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016
Κήπος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ώρα έναρξης: 21:00

Έναρξη προπώλησης: 30 Μαΐου 2016

Τιμές
Γενική είσοδος – προπώληση: 12 €
Γενική είσοδος – ταμείο κατά την είσοδο: 14 €

Αγορά εισιτηρίων online στο megaron.gr, στα ταμεία του Μεγάρου και στους υπόλοιπους επίσημους προπωλητές.

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής & Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας