Όλες τις εικόνες που μας κάνουν να νιώθουμε ξέγνοιαστα το καλοκαίρι κουβαλά ο Πάνος Μουζουράκης στο νέο τραγούδι του.

Ο Πάνος Μουζουράκης επανέρχεται δισκογραφικά, φέρνοντας μυρωδιές από μία νύχτα από «Αύγουστο».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός ξεχώρισε με την παρουσία του ως «coach» στο «The Voice», καθοδηγώντας με το δικό μοναδικό τρόπο τους «τιμ-πανιστές», τις φερέλπιδες και ταλαντούχες φωνές που συγκρότησαν την ομάδα του.

Μετέπειτα, τη σκυτάλη παρέλαβαν οι sold out εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη στη σκηνή του «Anodos Live Stage». Το πρόγραμμα που παρουσίασε με τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του και επιλογές από την ξένη μουσική σκηνή, σε συνδυασμό με ένα… live stand up comedy χάρη στο ιδιαίτερο χιούμορ  του, κέρδισε την αγάπη του κοινού, όπως και δύο συνεχόμενες παρατάσεις.

Προτού οργώσει για άλλο ένα καλοκαίρι όλη την Ελλάδα, ο Πάνος Μουζουράκης προσθέτει στο «δισάκι» του ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Μια νύχτα από Αύγουστο μυρίζει

Πριν αρκετούς μήνες, ο Πάνος Μουζουράκης είχε μιλήσει σχετικά για τη σύμπραξη στο στούντιο με το Μανώλη Φάμελλο και το δίσκο που ετοίμαζαν μαζί, ο τελευταίος στο κάθισμα του οδηγού (σύνθεση, στίχους, ενορχήστρωση) και ο πρώτος καθισμένος αναπαυτικά στη θέση του συν-οδηγού (ερμηνεία).

Το νέο άκουσμα της αγαστής αυτής της συνύπαρξης (μιας και στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει και το «Χρυσό Αυγό») υπόσχεται να φέρει νωρίτερα τις υπέροχες μυρωδιές του Αυγούστου και όλες τις εικόνες που μας κάνουν να νιώθουμε ξέγνοιαστα, είτε στο νησί είτε στην πόλη.

Ο «Αύγουστος» θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

«Μια νύχτα από Αύγουστο μυρίζει, κι ούτε φοβάμαι αν μια αγάπη χαθεί
Γιατί η αγάπη υπάρχει μέσα στο καθετί, μέσα στου χρόνου το άγνωστο
Μια νύχτα από Αύγουστο μυρίζει…»

 

Αφήστε το σχόλιό σας