Για τέσσερις εμφανίσεις καταλαμβάνουν το «Anodos Live Stage» ο Πάνος Μουζουράκης και οι «mouzicians».

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης θα εμφανίζεται στο «Anodos Live Stage» από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και για τέσσερις Παρασκευές.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά.

Ο Πάνος Μουζουράκης θα παρασύρει σε μία βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με τη συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του:

Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Παύλος Καλτρουμίδης (πλήκτρα / ενορχήστρωση), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (τύμπανα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα) και προστίθεται πλεον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών, ο Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο – κλαρινέτο) και ο Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι) στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Και επιτέλους τον πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ, η Κωνσταντίνα Ζωμενή, η Σοφία Δουκλιά που γνωρίσαμε μέσα από τους «τιμ-πανιστές», την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη στο «The Voice».

Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης είναι υπεύθυνος για την ηχητική πανδαισία.

ΠαΝοΣ ΜΟυΖΟυΡακηΣ and the MOuZiCiANs στο «Anodos Live Stage»:

  • Παρασκευή 17 και 24 Φεβρουαρίου
  • Παρασκευή 3 και 10 Μαρτίου

Διαβάστε ακόμα: «Μη Βιαστείς»,
ο Πάνος Μουζουράκης σε νέες μουσικές περιπέτειες

Πάνος Μουζουράκης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας