Με ένα τραγούδι σε ελληνική – αγγλική γλώσσα και R&B ήχο ξεπερνά τις πολιτισμικές διαφορές ο Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος πραγματοποιεί μία συνεργασία – έκπληξη στον καινούριο δίσκο του.

Είναι ο τραγουδιστής που τη μία τραντάζει την Ελλάδα με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια, αυτά που έφτιαξαν το πολύ επιτυχημένο όνομα «Κιάμος» και την επομένη ερμηνεύει συγκλονιστικά τραγούδια που αγγίζουν τις καρδιές μας, ευλογημένα με το ξεχωριστό ταλέντο ενός πηγαίου καλλιτέχνη, του «Πάνου».

Οι δύο όψεις του τραγουδιστή, ο ερμηνευτής «Πάνος» και ο «Κιάμος» που ξεσηκώνει, αποκαλύπτονται μέσα από τα 19 τραγούδια – θησαυρούς του νέου άλμπουμ με τα δύο εξώφυλλα και τίτλο το όνομά του.

Ο νέος δίσκος «Πάνος Κιάμος», που κυκλοφορεί τώρα από την Cobalt Music σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία, περιέχει ισόποσα και τις δυο μουσικές προσωπικότητες, τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, «ΠΑΝΟΣ» και «ΚΙΑΜΟΣ», όπως αυτές αποτυπώνονται εικαστικά στα δύο εξώφυλλα.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της διττής προσωπικότητας είναι η διασκευή του τραγουδιού «Mi Gna» με τη συμμετοχή του ίδιου του Super Sako αλλά και την προσθήκη του αγαπημένου Έλληνα ράπερ Βο.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» σε ελληνική – αγγλική γλώσσα και R&B ήχο ξεπερνά τις πολιτισμικές διαφορές.

O rap, hip – hop και R&B καλλιτέχνης Super Sako Balasanyan κατάγεται από την Αρμενία και ζει στο Λος Άντζελες.

Το single με τίτλο «Mi Gna» (Μη Φύγεις) αποτελεί τη δημοφιλέστερη κυκλοφορία του. Ξεπέρασε συνολικά τα 180 εκατομμύρια προβολών στο YouTube και έγινε viral πολύ γρήγορα σε πολλές χώρες του κόσμου.

Το τραγούδι απέκτησε δημοτικότητα στο Ντουμπάι, στην Αρμενία, στο Αζερμπαϊτζάν και στην Τουρκία, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Shazam και την κορυφή στο διεθνές airplay chart της χώρας.

Ακούστε την πρωτότυπη έκδοση του «Mi Gna»:

Ένας Ιρακινός πρόσφυγας και μία συγκινητική
ιστορία αγάπης στο «Χαρταετό» του Πάνου Κιάμου

Πάνος Κιάμος - Χαρταετός (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας