Η μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία του 2018 αποκτά video clip. Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) έρχεται στις οθόνες μας.

Ο Πάνος Κιάμος δίνει μορφή στην επιτυχία του καλοκαιριού και αυτό το video clip θα… θέλεις να το ξαναδείς.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», ένα δίγλωσσο τραγούδι -στα ελληνικά και αγγλικά- και με R&B ήχο, ξεπερνά τις πολιτισμικές διαφορές, έχοντας ενθουσιάσει στο έπακρο τους Έλληνες ακροατές.

Η μεταφορά στα ελληνικά της επιτυχίας «Mi Gna», με τη συμμετοχή του Αρμένιου Super Sako και την προσθήκη του BO, γνώρισε απροσδόκητη επιτυχία κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμής κυκλοφορίας και τα εντυπωσιακά νούμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αλήθειας.

Πριν καν συμπληρωθούν τρεις μήνες όπου το τραγούδι βρίσκεται στον «αέρα», οι προβολές του στο YouTube αγγίζουν τα είκοσι εκατομμύρια, ενώ ανέβηκε πολύ γρήγορα στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο, θέση στην οποία παραμένει για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) κυριάρχησε στην κορυφή του ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI επί σειρά εβδομάδων και καθημερινά συγκεντρώνει ατελείωτες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και ίσως ολόκληρου του 2018.

Ο Πάνος Κιάμος και ο BO έδωσαν εικόνα στο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το αποτέλεσμα θα έρθει στις οθόνες μας τις επόμενες ημέρες.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) κυκλοφορεί από την Planetworks, ενώ συμπεριλαμβάνεται και στο Νο1 δίσκο του Πάνου Κιάμου που φέρει ως τίτλο το όνομά του και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας