Σε νησιώτικο ρυθμό επιστρέφει «Στο Φτερό» ο Πάνος Κιάμος για να μας παρακινήσει όλους να χορέψουμε.

Ο Πάνος Κιάμος επανέρχεται… «ολοκαίνουριος».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Από Αστέρι Σε Αστέρι» κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2015 και έως σήμερα δεν έχει σταματήσει να προτείνει επιτυχίες. Από τα 18 τραγούδια του δίσκου τα έξι έχουν προωθηθεί ως ραδιοφωνικά singles, με τρία από αυτά, μάλιστα, να έχουν αναρριχηθεί έως το Νο1 του ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Αστέρι Σε Αστέρι», το «Πώς Θα Τη Βγάλω» και το «Τρελοκομείο» βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης. Επιπλέον, γνωρίσαμε το «Στο Ποτό», το «Τι Λες Να Φταίει» και στη συνέχεια ξεχώρισε «Σε Χωρίζω».

Τον τελευταίο καιρό ακούμε το «Απωθημένο», το οποίο αυτή τη στιγμή παρατηρείται στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Στο φτερό

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου με το Νίκο Κουρκούλη στην Αθήνα και το «Club 22» έχουν μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και το «Politia Live Clubbing», εκεί όπου ο καλλιτέχνης υποδέχεται το καλοκαίρι.

Σε αυτό το κλίμα ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέα, super καλοκαιρινή επιτυχία. Αρκετά χορευτικό και με νησιώτικο ρυθμό, το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου ονομάζεται «Στο Φτερό». Τη μουσική υπογράφει ο πολυδιάστατος Χρήστος Δάντης που δανείζει τη φωνή του και στα φωνητικά και τους στίχους δίνει ο Νίκος Σαρρής. Το ίδιο δίδυμο έχει γράψει στον καλλιτέχνη τις επιτυχίες «Άντε Να Μην Τρελαθώ» και «Δε Δικαιολογείσαι».

«Στο φτερό, στο φτερό θα ‘ρθω απόψε να σε βρω», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος και… «Από Δευτέρα» όλοι προβλέπεται να κάνουν το ίδιο.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πάνος Κιάμος - «Στο Φτερό» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Στο φτερό, στο φτερό θα ‘ρθω απόψε να σε βρω
Σε νησί, σε γιαλό, στην Αθήνα ή στο βουνό
Στο φτερό, στο φτερό θα ‘ρθω σφαίρα να σε δω
Μη μου λες δεν μπορώ, πες μου ναι να σε χαρώ

Στο γιαλό, στη στεριά, σε γκρεμούς κι ανηφοριά
Μ’ αδειανή αγκαλιά και χιλιόμετρα πολλά
Στο μυαλό, στην καρδιά έχω φάει μαχαιριά
Μη σου λέω και πολλά, έλα κάνε με καλά
…με δυο φιλιά
…με δυο φιλιά
…με δυο φιλιά

Κύματα μαζεύω κι όλα στη σειρά
Δρόμο να τα κάνω όταν τελειώσει η στεριά
Άστρα ξεκρεμάω για να έχω φως
Να σε συναντήσω κι ας μην ξέρω πού και πώς

Αχ…..πλοία κι αεροπλάνα κάπου θ’ ανεβώ
Κι αν δεν έχει θέσεις θα κρατιέμαι απ’ το φτερό

Αφήστε το σχόλιό σας