Με ένα νέο, super καλοκαιρινό τραγούδι με αρκετά χορευτικό ρυθμό ανανεώνεται ο Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος επανέρχεται… «ολοκαίνουριος».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Από Αστέρι Σε Αστέρι» κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2015 και έως σήμερα δεν έχει σταματήσει να προτείνει επιτυχίες.

Από τα 18 τραγούδια του δίσκου τα έξι έχουν προωθηθεί ως ραδιοφωνικά singles, με τρία από αυτά, μάλιστα, να έχουν αναρριχηθεί έως το Νο1 του ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Αστέρι Σε Αστέρι», το «Πώς Θα Τη Βγάλω» και το «Τρελοκομείο» βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης. Επιπλέον, γνωρίσαμε το «Στο Ποτό», το «Τι Λες Να Φταίει» και στη συνέχεια ξεχώρισε «Σε Χωρίζω». Τον τελευταίο καιρό ακούμε το «Απωθημένο», το οποίο αυτή τη στιγμή παρατηρείται στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου με το Νίκο Κουρκούλη στην Αθήνα και το «Club 22» έχουν μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και το «Politia Live Clubbing», εκεί όπου ο καλλιτέχνης θα υποδεχθεί το καλοκαίρι.

Σε αυτό το κλίμα ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο, super καλοκαιρινό τραγούδι, με αρκετά χορευτικό ρυθμό, που έχει τον τίτλο «Στο Φτερό». Το single αναμένεται να το απολαύσουμε ολόκληρο τις επόμενες ημέρες.

Έρχεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας