Πάνος Κιάμος
Πάνος Κιάμος

Οι fans ρωτούν και ο Πάνος Κιάμος τους απαντάει μέσω της σελίδας του στο facebook!

Πριν μερικούς μήνες οι θαυμαστές του Πάνου Κιάμου κλήθηκαν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στον αγαπημένο τους τραγουδιστή, οι οποίες θα έπαιρναν απάντηση από τον ίδιο μέσω των επίσημων κοινωνικών δικτύων του.

Αυτές τις ημέρες έχει ξεκινήσει σταδιακά η δημοσίευση κάποιων από των ερωτήσεων του κοινού στις οποίες απάντησε ο Πάνος Κιάμος.

Οι fans ρωτούν:

Ποιο είναι το τραγούδι που αγαπάς περισσότερο ή έχεις δεθεί περισσότερο σε σχέση με άλλα δικά σου τραγούδια;

«Όλα τα τραγούδια που ερμηνεύω με εκφράζουν – διαφορετικά δεν θα μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Όμως, αν διάλεγα μόνο ένα το οποίο έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, τότε αυτό θα ήταν το «Όλα για σένανε μιλάνε» – γνωστό και ως ‘‘χωρίς νερό’’! Είναι το πρώτο δικό μου τραγούδι που ακούστηκε στο ραδιόφωνο, με αυτό το τραγούδι ουσιαστικά «συστήθηκα» στον κόσμο και ο κόσμος το αγκάλιασε… για αυτό έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!»

Έχεις μετανιώσει για το επάγγελμα που επέλεξες;

«Όχι, γιατί το αγαπάω! Αυτό ονειρευόμουν από μικρός ότι θα γίνω και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου έδωσε τη δυνατότητα αυτό που αγαπάω να το ασκώ σαν επάγγελμα. Δυστυχώς, βλέπω γύρω μου πολλές περιπτώσεις όπου κάποιος άλλο επάγγελμα αγαπάει και άλλο επάγγελμα αναγκάζεται να ασκεί για λόγους επιβίωσης. Εγώ θεωρώ ότι ανήκω στους τυχερούς…»

Πάνο πως μπορείς να είσαι τόσο μεγάλος τραγουδιστής και να μην το παραδέχεσαι; Παρά μόνο προχωράς με σκυμμένο το κεφάλι και με αργά και σταθερά βήματα. Εγώ στη θέση σου δεν θα άντεχα να μην ψωνιστώ.

«Απλά είμαι ο εαυτός μου! Πάνω στην πίστα έχω επιλέξει να είμαι ο Πάνος Κιάμος και οπουδήποτε αλλού είμαι απλά ο Πάνος! Εξάλλου το γεγονός ότι έχω αυτό το ταλέντο το οφείλω στο Θεό… Εγώ απλά προσπαθώ να το καλλιεργώ όσο περισσότερο μπορώ!»

Τις υπόλοιπες απαντήσεις του Πάνου Κιάμου στις ερωτήσεις των θαυμαστών του μπορείτε να τις βλέπετε στην επίσημη σελίδα του στο facebook εδώ, όπου και θα δημοσιεύονται σταδιακά.

Αφήστε το σχόλιό σας