Έτοιμος να κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του είναι ο Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος ήταν προσκεκλημένος της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Πρωινό» την ημέρα των Χριστουγέννων, όπου τραγούδησε ζωντανά τις επιτυχίες του.

Προηγουμένως, έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημα της καριέρας του και τα επόμενα σχέδιά του.

Γιατί έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται τόσο συχνά στο «γυαλί»;

«Γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες και οι τραγουδιστές, ειδικότερα, πρέπει να μιλάνε περισσότερο μέσα από τη δουλειά τους και τις live εμφανίσεις τους. Θεωρώ ότι όλοι οι παλιοί καλλιτέχνες που δεν έκαναν πολλές εμφανίσεις, δε χάσανε. Αυτό τους έδωσε μεγάλη διάρκεια. Πιστεύω ότι η συνεχόμενη έκθεση ενός ανθρώπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δε βοηθάει πάρα πολύ.»

Αμέσως μετά, ο Πάνος Κιάμος αναφέρθηκε μόνος του στο νέο άλμπουμ του:

«Είμαι ένας άνθρωπος που έτσι λειτουργώ γενικότερα στη ζωή μου. Δηλαδή βγάζω δίσκο όταν έχω τραγούδια. Δε λέω κάθε χρόνο πρέπει να κάνουμε ένα δίσκο. Αυτός ο δίσκος που θα κυκλοφορήσει τώρα, σε λίγες ημέρες, έχει διαφορά δυόμιση χρόνια από τον προηγούμενο, από το “Από Αστέρι Σε Αστέρι”.

Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Λογικά, συνηθίζεται πάνω στο χρόνο να κάνουμε καινούριο δίσκο. Εγώ αν δεν έχω υλικό, δεν είναι ότι πρέπει να κάνω δίσκο γιατί συμπλήρωσα δωδεκάμηνο. Θα γίνει ο δίσκος όταν έχουμε να πούμε πράγματα.»

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Από Αστέρι Σε Αστέρι» κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2015 και είχε επιτυχίες όπως η ομώνυμη» και τα «Πώς Θα Τη Βγάλω», «Τρελοκομείο», «Τι Λες Να Φταίει», «Σε Χωρίζω» και «Απωθημένο».

Ο Πάνος Κιάμος συγκινεί με τη νέα επιτυχία «Αλλού Εσύ»

Πάνος Κιάμος - Panos Kiamos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας