Το καινούριο τραγούδι του θα κυκλοφορήσει σύντομα ο Πάνος Κιάμος.

Ο Πάνος Κιάμος μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις.

Τη μία κυκλοφορεί τραγούδια – «πυροτεχνήματα» που συναρπάζουν από το πρώτο άκουσμα με την ενέργεια, την ατάκα και το χαρακτήρα του και την επομένη αλλάζει σαν… χαμελαίοντας, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά απαιτητικές, εσωτερικές μπαλάντες, όπως το πρόσφατο και πολύ επιτυχημένο «Απωθημένο».

Το φετινό καλοκαίρι, επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο «Στο Φτερό», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή, που δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αναμενόμενο.

Ένα χορευτικό τραγούδι με νησιώτικο, σχεδόν παραδοσιακό, ρυθμό, αλλά και με απίστευτα έξυπνο και σημερινό στίχο. Αυτό ακριβώς που περιμέναμε για να μας παρασύρει σε ένα έξω καρδιά καλοκαίρι, όπως μόνο ο Πάνος Κιάμος ξέρει και μπορεί.

«Στο Φτερό» ήρθε να μας βρει στα ραδιόφωνα ο τραγουδιστής και η τελευταία επιτυχία του κατάφερε να αντικρίσει μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Τι ετοιμάζει για τη συνέχεια και για το φθινόπωρο; Όπως πληροφορούμαστε, το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες από την Cobalt Music.

Πάνος Κιάμος - Αντύπας - Hit Channel

Από τις 14 Σεπτεμβρίου, ο καλλιτέχνης επανέρχεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο ανανεωμένο «Club 22» με μία μεγάλη συνάντηση.

Ο Πάνος Κιάμος συναντά τον Αντύπα για να κυριαρχήσουν στην αθηναϊκή διασκέδαση και να αποτελέσουν το νούμερο ένα προορισμό στις νύχτες.

Δείτε επίσης: Ο Πάνος Κιάμος «Στο Φτερό»
με νέα επιτυχία και νησιώτικο ρυθμό

Πάνος Κιάμος - Panos Kiamos - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας