Ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε στο στούντιο της Ράνιας Κωστάκη.

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, ο Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στην ενδέκατη «Νύχτα στον Ρυθμό», σε μία εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.

Ο «Ρυθμός 94.9» συνεχίζει τις «Νύχτες» του ακάθεκτος, πάντα με οικοδέσποινα τη Ράνια Κωστάκη. Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής βρέθηκε στη «Νύχτα στον Ρυθμό», ερμηνεύοντας δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά στην επίσημη σελίδα του «Ρυθμού 94.9» στο Facebook, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες προβολές και χιλιάδες likes.

Δείτε ζωντανά τον Πάνο Κιάμο να απαντάει με θάρρος και χωρίς καμία ντροπή στις ερωτήσεις της Ράνιας Κωστάκη και να ξεσηκώνει το στούντιο, αλλά και το κοινό που ήταν συντονισμένο διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, τραγουδώντας με αστείρευτο κέφι τις μεγάλες επιτυχίες του και μία πρόκληση – έκπληξη από τα παλιά.

Η επιλογή του να διασκευάσει Άννα Βίσση και το τραγούδι της «Πόσες Αποδείξεις» ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν από την πλευρά της οικοδέσποινας, επιλέγοντας να μιμηθεί τη «Μαρίνα Κουντουράτου» από την τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι» και να θυμίσει στον Πάνο Κιάμο, τονρόλο του στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ως «Φοίβο Δεληγιάννη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη «Νύχτα στον Ρυθμό» με τον Πάνο Κιάμο:

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι – πραγματικά μοναδικές- νύχτες του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio», όπου έχει στο πλευρό του το Νικηφόρο, τη Μαλού και τους Deevibes.

Τέλος, μετά την τεράστια επιτυχία των singles «Αλλού Εσύ», «Χαρταετός» και «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna), ο δημοφιλής καλλιτέχνης μας συντροφεύει τώρα με τις «Τάσεις Φυγής».

 

Αφήστε το σχόλιό σας