Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης ολοκλήρωσαν τις πρόβες, «δηλώνοντας» ετοιμοπόλεμοι για να υποδεχθούν τους θαυμαστές τους σε νύχτες ατελείωτης διασκέδασης!

Οι πρόβες ολοκληρώθηκαν! Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τη νυχτερινή Αθήνα, διεκδικώντας το δικό τους σημαντικό μερίδιο στις επιλογές του κοινού της.

Ο χώρος του «Club 22» ανανεώθηκε και μαζί του απόκτησε νέο αέρα και το καλλιτεχνικό σχήμα που θα φιλοξενήσει το επόμενο διάστημα.

Στην πέμπτη σεζόν παρουσίας του στο κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, ο Πάνος Κιάμος κάνει πράξει μία συνεργασία με αβαντάζ αμέτρητες επιτυχίες και ένα αποκλειστικό πρόσημο: Το ατελείωτο κέφι.

«Σε Χωρίζω», νέο single για τον Πάνο Κιάμο
από το CD επιτυχιών «Από Αστέρι Σε Αστέρι»

Έπειτα από ένα διάστημα απουσίας από τα συγκεκριμένα δρώμενα, ο Νίκος Κουρκούλης (επαν)εμφανίζεται στην Αθήνα για να συμβάλλει με την ενέργειά του στο σχήμα «Club 22».

Το «Τόσα Δειλινά»
του Νίκου Κουρκούλη επιστρέφει

Δύο καλλιτέχνες με δεδομένη εμπειρία στην κορύφωση της διάθεσης, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για 35 συνολικά εμφανίσεις.

Χθες το βράδυ (12/10), ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης πραγματοποίησαν την τελευταία πρόβα πριν την πρεμιέρα τους εμφανώς ανανεωμένοι και «δήλωσαν» έτοιμοι να υποδεχθούν τους θαυμαστές τους από τις 13 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Φωτογραφίες:

Αφήστε το σχόλιό σας