Ανανεωμένοι και με ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στη σκηνή ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης.

Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης «πυρπόλησαν» τη νυχτερινή Αθήνα με την έναρξη των κοινών εμφανίσεών τους στο «Club 22».

Οι δύο καλλιτέχνες με δεδομένη την εμπειρία στην κορύφωση της διάθεσης δεν… κουράστηκαν ιδιαίτερα για να ξεσηκώσουν το ένθερμο κοινό που το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο της Λ. Βουλιαγμένης.

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν είναι αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Να τραγουδήσουν τις ατελείωτες επιτυχίες τος χωρίς να χάνουν ίχνος της ενέργειάς τους.

«Σε Χωρίζω», νέο single για τον Πάνο Κιάμο
από το CD επιτυχιών «Από Αστέρι Σε Αστέρι»

Για τριάντα πέντε (35) στον αριθμό εμφανίσεις ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης θα έχουν ως ορμητήριο το «Club 22», προσκαλώντας όλους τους φίλους τους.

Το βράδυ της πρεμιέρας (13/10) τίμησαν τους δύο καλλιτέχνες με την παρουσία τους πολλοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες τους από το χώρο της μουσικής και όχι μόνο.

Το «Τόσα Δειλινά»
του Νίκου Κουρκούλη επιστρέφει

Χαρακτηριστικά, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» εκεί το Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Αντύπα, το Νικηφόρο, την Ελένη Χατζίδου, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Αλέξανδρο Νότα, τον καταξιωμένο στιχουργό Ηλία Φιλίππου και πολλούς ακόμα.

Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης θα τραγουδούν στο «Club 22» κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έως ότου εξαντληθεί ο προγραμματισμένος και συγχρόνως περιορισμένος αριθμός των εμφανίσεών τους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα παρακάτω:

Πάνος Κιάμος & Νίκος Κουρκούλης: Πρεμιέρα στο «Club 22»

Αφήστε το σχόλιό σας