Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης πόζαραν στο φωτογραφικό φακό για τη δημιουργία της αφίσας που θα συνοδεύσει τις επικείμενες εμφανίσεις τους στο «Club 22».

Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης θα πυρπολούν τις φθινοπωρινές και χειμερινές νύχτες από την πίστα του «Club 22», σε ένα καλλιτεχνικό σχήμα που προδιαθέτει ατελείωτο κέφι.

Η πέμπτη σεζόν του Πάνου Κιάμου στο γνωστό χώρο της Λ. Βουλιαγμένης γίνεται πραγματικότητα με μία συνεργασία που έχει ως όπλα της αμέτρητες επιτυχίες με ένα μόνο πρόσημο: Τη διασκέδαση.

«Σε Χωρίζω», νέο single για τον Πάνο Κιάμο
από το CD επιτυχιών «Από Αστέρι Σε Αστέρι»

Μετά από ένα διάστημα αποχής, ο Νίκος Κουρκούλης επανεμφανίζεται στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας για να συμβάλλει στο μουσικό πρόγραμμα του «Club 22».

Το «Τόσα Δειλινά»
του Νίκου Κουρκούλη επιστρέφει

Δύο καλλιτέχνες με δεδομένη εμπειρία στην κορύφωση της διάθεσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία σεζόν που θα διαρκέσει όσο αντέξει και η διασκέδαση.

Αυτές τις ημέρες, ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκαν στο στούντιο του φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του για τις ανάγκες της αφίσας που θα συνοδεύσει στη μαρκίζα και στους δρόμους της πόλης τις εμφανίσεις τους.

Η έναρξη των εμφανίσεών τους θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Αφήστε το σχόλιό σας