Πάνος Κιάμος - Κρύσταλλα Mega Mix
Πάνος Κιάμος – Κρύσταλλα Mega Mix

6 τεράστιες επιτυχίες σε ένα καταπληκτικό mix!

«Φωτιά με Φωτιά», «Γροθιά στο Μαχαίρι», «Κρύσταλλα», «Το Αίμα μου Πίσω», «Νίκησες Πάλι», και «Επειδή Μπορώ»: έξι τεράστιες επιτυχίες από το ίδιο άλμπουμ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ» του Πάνου Κιάμου, συνδυάζονται ευρηματικά και έξυπνα σε μια εκρηκτική μίξη λαϊκού τραγουδιού και dance μουσικής!
Ακούστε το «Κρύσταλλα MEGA Mix» και δείτε το βίντεο που το συνοδεύει:

Κρύσταλλα MEGA Mix

Ο δίσκος «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ» αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο, έβγαλε έξι λαϊκές επιτυχίες που τραγουδήθηκαν και χορεύτηκαν περισσότερο από κάθε άλλο ελληνικό τραγούδι το τελευταίο έτος και έκανε εκπληκτικές πωλήσεις μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Ήταν (και είναι) ο δίσκος της χρονιάς!

Ταυτόχρονα το «φαινόμενο Πάνος Κιάμος», πάντα ανήσυχος και γνήσιος, γνώρισε την απόλυτη επιτυχία στα radio charts, στα YouTube views, στις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές εκεί όπου εμφανίζεται τρεις φορές τη βδομάδα (!) εδώ και πολλούς μήνες.

Το «Κρύσταλλα MEGA Mix» ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε από τους φαν του Πάνου Κιάμου και σε αυτούς απευθύνεται. Mιξάρει τα πιο αγαπημένα, χιλιοτραγουδισμένα, τα πιο «δικά» τους τραγούδια σε ένα κομμάτι που ξεκινάει με ήρεμη δύναμη και μέχρι το τέλος «φουλάρει» και τους σηκώνει όλους όρθιους!

Το άλμπουμ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ» κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας