Αυλαία ρίχνει στο «Posidonio» ο Πάνος Κιάμος.

O Πάνος Κιάμος επέστρεψε στην παραλιακή και στο «Posidonio» με πολλές γλυκές αναμνήσεις, χαρίζοντας στο αθηναϊκό κοινό για άλλη μια φορά νύχτες μοναδικής διασκέδασης, οι οποίες ολοκληρώνονται το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μάγεψε το κοινό που του χάρισε απλόχερα το πιο δυνατό του χειροκρότημα σε κάθε εβδομάδα εμφανίσεων.

Εμφανώς ανανεωμένος και πανέτοιμος, ο Πάνος Κιάμος για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως τις συναρπαστικές ερμηνείες του, δίνει ραντεβού με το κοινό στο «Posidonio» για τρεις ακόμη εμφανίσεις, στις 2, 3 και 4 Αυγούστου.

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος ανέβασε το κέφι με τα τραγούδια του και τις ερμηνείες του.

Η Μαλού έδωσαν το δικό της ιδιαίτερο στίγμα με τη σπουδαία φωνή της και σε δικές της επιτυχίες. Τη δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα έβαλαν οι Deevibes.

Αμέσως μετά το φινάλε στο «Posidonio», ο Πάνος Κιάμος θα πραγματοποιήσει μία σύντομη καλοκαιρινή περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Oι επόμενοι καλοκαιρινοί προορισμοί του Πάνου Κιάμου είναι:

– 1 Αυγούστου, Βόνιτσα
– 5 Αυγούστου, Χανιά
– 9 Αυγούστου, Αγία Νάπα, Κύπρος
– 10 Αυγούστου, Ναύπλιο
– 11 Αυγούστου, Ζάκυνθος
– 12 Αυγούστου, Μονεμβασιά
– 14 Αυγούστου, Κέρκυρα
– 15 Αυγούστου, Καλλιθέα Χαλκιδικής
– 16 Αυγούστου, Μορφάτι Πάργας
– 17 Αυγούστου, Χαλκίδα
– 18 Αυγούστου, Σκιάθος
– 21 Αυγούστου, Σαντορίνη
– 23 Αυγούστου, Κατερίνη
– 25 Αυγούστου, Ρόδος

Αφήστε το σχόλιό σας