Για ένα νέο κύκλο διασκέδασης θα επανέλθει ο Πάνος Κιάμος στην παραλιακή.

O Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Posidonio», παρέα με τον Νικηφόρο, τη Μαλού και τους Deevibes.

Με τις μεγάλες επιτυχίες του, τα εκρηκτικά στο πρόγραμμά του και με τη χαρισματική επικοινωνία του με το κοινό, ο Πάνος Κιάμος θα καθηλώσει και θα εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη όπως μόνο εκείνος ξέρει και καταφέρνει να κάνει.

Εμφανώς ανανεωμένος και πανέτοιμος να προσφέρει για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας θα επιστρέψει σύντομα στο «Posidonio» με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως με τις συναρπαστικές ερμηνείες του, τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες του, από το «Όλα Για Σένανε Μιλάνε» του 1998 μέχρι το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) του 2018.

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος θα ανεβάζει το κέφι με τα τραγούδια του και τις ερμηνείες του.

Η Μαλού θα δίνει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα με τη σπουδαία φωνή της και σε δικές της επιτυχίες. Τη δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα θα βάλουν οι Deevibes.

Από τις 30 Αυγούστου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο «Posidonio» θα είναι και πάλι ξεχωριστές με τον Πάνο Κιάμο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας