Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στη σκηνή του «Posidonio»

-

Οι καλοκαιρινές νύχτες στο «Posidonio» θα είναι μοναδικές.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο «Posidonio» από τις 27 Απριλίου, μετά από μια σεζόν δέκα μηνών απόλυτης επιτυχίας, τη sold out περιοδεία του στην Αμερική και τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη.

Από το βράδυ του Μ. Σαββάτου – μετά την Ανάσταση και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται βραδιές απόλυτου κεφιού έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Σε συνδυασμό με την χαρισματική επικοινωνία του με τον κόσμο, ο Πάνος Κιάμος ξέρει να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ανεπανάληπτο πάρτι με τις μεγάλες νέες επιτυχίες του, όπως το απόλυτο hit «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» και τα «Αλλού Εσύ», «Χαρταετός», «Τάσεις Φυγής», «Αυτό Να Το Θυμάσαι» και το καινούργιο ραδιοφωνικό single «Σκάνδαλο».

Μαζί του, για ακόμα μία σεζόν, ο Νικηφόρος που έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς με τις επιτυχίες του «Ξέρω Τι Κάνω», «Σαν Αλήτης», «Άσπρο Πάτο», «Σαν Τα Μάτια Σου», «Φτάνω Στο Θεό», «Υποσχέσου» και τη μοναδική του ενέργεια, είναι έτοιμος να ανεβάσει και πάλι το κέφι στα ύψη.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εξής ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Η Antonella, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Courtney Parker, η Βάλια Σωμαράκη και η Dj Λία Παπαδάκη.

Οι νύχτες στο «Posidonio» θα είναι μοναδικές.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας