Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στην πόλη που τον ανέδειξε

-

Ο καλλιτέχνης – συνώνυμο της επιτυχίας θα χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο διασκέδαση.

Ο Πάνος Κιάμος επανέρχεται δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση, μετά την περιοδεία του στην Αμερική.

Ο καλλιτέχνης που έχει λατρέψει το κοινό επιστρέφει στην πόλη που τον ανέδειξε, τη Θεσσαλονίκη, και είναι σίγουρο πως θα μαγέψει.

Από τις 8 Μαρτίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στη σκηνή του “Stage Live” στη Θεσσαλονίκη για να χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο διασκέδαση, που θα κρατήσει συντροφιά στο τοπικό κοινό για αρκετές εβδομάδες.

Με τις μεγάλες επιτυχίες του, τα εκρηκτικά στο πρόγραμμά του και με τη χαρισματική επικοινωνία του με το κοινό, ο Πάνος Κιάμος θα καθηλώσει και θα εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη όπως μόνο εκείνος ξέρει και καταφέρνει να κάνει.

Ο καλλιτέχνης – συνώνυμο της επιτυχίας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως με τις συναρπαστικές ερμηνείες του, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, από το «Όλα Για Σένανε Μιλάνε» του 1998 μέχρι το καινούργιο «Αυτό Να Το Θυμάσαι».

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος θα ανεβάζει το κέφι με τα τραγούδια του και τις ερμηνείες του.

Η Μαλού θα δίνει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα με την εξαιρετική φωνή της, σε δικές της επιτυχίες και όχι μόνο.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας