Πάνος Κιάμος: Εκρηκτική πρεμιέρα στο κατάμεστο «Posidonio» (photos)

-

Δυναμικές εναλλαγές, χορευτικά και δυνατές ερμηνείες διέθετε η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio».

Με σαρωτικό αέρα επέστρεψε ο Πάνος Κιάμος στο κατάμεστο «Posidonio».

Το εντυπωσιακό σκηνικό των χορευτριών με παράλληλη εικονική ζωγραφική διαδέχθηκε η είσοδος του Πάνου Κιάμου από αναδυόμενες σκάλες με το πλήθος των παρευρισκόμενων να τον υποδέχεται με άκρατο ενθουσιασμό.

Σε ένθερμο κλίμα ήταν όλη η βραδιά της πρεμιέρας (27/04) αλλά και η επόμενη.

Οι θεατές συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου τραγουδώντας παρέα του τη νέα επιτυχία «Σκάνδαλο», το απόλυτο hit «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», το οποίο ο Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει μαζί με την Antonella και την Courtney Parker, τα άλλα νέα τραγούδια του: «Αλλού Εσύ», «Χαρταετός», «Τάσεις Φυγής», «Αυτό Να Το Θυμάσαι» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του.

Ο Πάνος Κιάμος στην καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο εκτοξεύει το κέφι στα ύψη όπως μόνο εκείνος ξέρει και μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα μοναδικό πάρτι.

Πάνος Κιάμος - Antonella - Courtney Parker - Posidonio

Εντυπωσιακό είναι το πρόγραμμα στο σύνολό του με δυναμικές εναλλαγές, χορευτικά και δυνατές ερμηνείες.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς Νικηφόρος ξεσηκώνει το κοινό με το δικό του τρόπο και παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με τις δικές του επιτυχίες: «Ξέρω Τι Κάνω», «Σαν Αλήτης», «Άσπρο Πάτο», «Σαν Τα Μάτια Σου», «Φτάνω Στο Θεό», «Υποσχέσου».

Τη δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα η ταλαντούχα Antonella, ο ξεχωριστός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η εντυπωσιακή Courtney Parker, η χαρισματική Βάλια Σωμαράκη, που σύντομα θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια ενώ η DJ Λία Παπαδάκη αφήνει το δικό της στίγμα.

Η κάθε βραδιά στο «Posidonio» και ένα ανεπανάληπτο πάρτι.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας